Alıntı:
baser34 Nickli Üyeden Alıntı
Hayatım boyunca çok kadın tanıdım , ama bir kadına hiç kimseye tutulmadığım gibi tutuldum . Kısa süre içinde (2ay) aşık oldum . Kişi pek inançlı biri değildi , önce alkolü azalttırdım sonra açık giyinme konusunda azaltıcağına dair söz aldım , oda bana aşık gibiyidi . Nazar değdi + şeytan müdahalesiylede 1 günde tüm bağımız koptu heryerden engelledi ve benden uzaklaştı .
Bana bağlıyken dini yönlendirmelerime uyuyor ve değişmeye çalışıyordu ama koptuktan sonrada eski bağı tekrar kuramadık . Çok sadaka verdim , namazlarımda dua ettim ama tekrar geri dönmedi pişman olmadı .
Kalpten inandığım bir bağ ve 8 aydır devam eden aşkım var , onu kurtarmak ve tekrar kavuşmak istiyorum ama ne yapıcağıma emin değilim . Bir tarafım nasip değil boşver diyor bir tarafım Allah istedikten sonra herşey olur onu şeytana yem etme diyor . Ben 5 vakit namaz kılan inançlı bir müslümanım , hayatımda hertürlü sınavı atlattım çok şükür ama bu sınav o kadar ağır ki dumur oldum önüme bakamıyorum ..
Yıllardır varlığını bildiğim iitimat ettiğim hocalarımın yardımına ihtiyacım var tertip , çalışma , helal dairesi içindeki herşey olabilir ne yapmalıyım .. @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sami hocam @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ali hocam ...
|
helal dairesi içinde yapacağın tek iş dua etmek fakat duayı bana onu nasip et değide, hayırlı ise nasip et olarak,
bundan önceki yaşadıkların helal dairesinde değil haram dairesinde idi, aranızda zinanın küçükleri yaşanıyordu( büyük olanı yaşandımı bilemem)
Müslüman'ın düsturu şu hadis olmalı
Sakın bir erkek, yanında mahremi olmadıkça yabancı bir kadınla yalnız kalmasın ( buhari- müslüm)
çünkü bir başka hadiste kadınla erkek arasında 3. kişi şeytandır.... buyruluyor