Alıntı:
Besa19 Nickli Üyeden Alıntı
Değerli vakia bilgiyi alıp karşı tarafa aktarma sürecim evvela fal çeşidine göre değişiyordu tarotta sadece kartların anlamı ve enerji söz konusu iken su bakımlarında belirli bir davet yapılıp tası ve dalgalanmaları izleyip fısıltıları dinliyordum kahve falında ise geçmiş bilgileri bir takım varlıklarca kimi öz benlik der kimi cin kimi peri der bana söylenmesi yoluyla aktarıyordum
ikinci soruya gelirsek de ahitname antlaşmalarını biliyor olduğunuzu varsayarak binbir çeşit istek olabileceğini kısa vade veya uzun vadeli istekler olabileceğini ama bana sunulan istekleri söyliyemeyeceğimi üzülerek belirtiyorum....
İster istemez kişinin 3. şahıslarla ilgili sorularına cevap verirken çok dikkatlide olsam bilgilerin bana yanlış gelme veyahut yanlış yorumlama ihtimalim oluyordu yani evet
Beni tövbeye iten şey Allah korkusuydu haram oldugunu o zaman bilmiyor muydun diye soracak olursanız tabii ki biliyordum ama hırs ve para gözümü kör etmişti yai epey ilerledikçe önceliklerim değişti diyeyim
Büyü diyemem ama bir takım anlaşmalar ve ritüeller yapılıyordu tabii ki her falıma hislerimi yorumumu ve tecrübemi de katıyordum
umarım cevaplar sizi tatmin eder sevgilerle...
|
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] taşı takip ederdim derken sarkaç tarzı bir şeyden mi bahsediyorsunuz tövbe etmeniz sizin faydanıza olmuş inşallah tekrar geri dönmezsiniz