06.02.26, 11:38
|
 |
|
|
Forum Puanı: 1014
Etiketlendiği Mesaj: 28 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
|
|
Alıntı:
Koca Nickli Üyeden Alıntı
Cevâblarım 'ilmîdir ve hikmetîdir...Ne acı kim sizin cevâblarınız gayri 'ilmî ve gayri hikmetî...Yine sözlüyorum,anlayamıyorsunuz,kavrayamıyorsunuz...Bu yazdıklarınız da anlayamadığınızı,kavrayamadığınızı kanıtlıyor...Yakında 'Alevîlik(Hem Bâtinî hem de Zâhirî) üzerine pek uzun bir yazı yazacağım bi'iznillâh,'inşâllâh...O zamân kaynakçayı da,bibliogırafiyi de okuyacaksınız bi'iznillâh,'inşâllâh...Yine sözlüyorum,hakâret etmediğiniz için teşekkur ederim,muteşekkirim  Ben de size hakâret etmiyorum  Lutfen beni yanlış anlamayınız  Allâh râzî olsun 
|
Elbette kaynaklı bir metin ortaya koymanız memnuniyet verici olur. Zira bu haliyle ilmi bir cevap beklediğimizi belirtmemize rağmen kanaat sözlerinizi defeaten tekrarlamak durumunda kalıyorsunuz.
Yaklaşımımız, mevcut ve yaygın uygulamaların Ehli Sünnet akaidi açısından nasıl değerlendirildiğine dairdir. Bu çerçevenin dışına çıkmadan konuştuk. "Gayri ilmi" olduğu iddia edilen mevzular varsa, bunları hangi noktada ve hangi delille göre söylediğinizi kaynaklarınızdan somut olarak göstermelisiniz.
Kaynak ve delil ortaya konduğunda konuşulacak bir şey elbette olur. Unutmayınız ki ortaya konacak her ilmi metin, delilleri ve referanslarıyla birlikte değerlendirilir.
En kısa sürede paylaşmanızı umut ediyorum. Bizi de çalışmanıza etiketlerseniz seviniriz. Paylaşacağınız çalışmayı okur, delilleri üzerinden değerlendiririz İnşaAllah. Yine sadece kanaatlerinizi yazacaksanız etiketlemenize ve cevaplamamıza gerek olmayacaktır.
Allah razı olsun.
|