Alıntı:
Besa19 Nickli Üyeden Alıntı
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sevgili hocam epeydir herhangi bsürt bir durum yaşamıyordum ama forumu açtıktn ve küçük de olsa sır verdiğim için olabilir mi sizce
3 saat kadar evvel uykuya dalarken birden çok büyük bir acıya maruz kaldım sanki yakaza alemi gibiydi ama gerçekte de yaşadım evde sadece halam vardı ytağım eski tip yüksek divanlardan oradan kendimi attım ve bacağımı tuttum damarlarım düğümlenmiş gibiydi çok güçlü çığlıklar attım hlam yerden kldırdı çok bağırdığımı söyledi ve kendime geldiğimde boğzım çok ağrıyordu çığlıktan binaen sizce ilgili olabilir mi
|
öncelikle şirk batağından kurtulduğun için ne kadar mutlu olsan Hakkıdır inşaallah Allah CC tövbeni kabul etmiştir ,
mesele şu; sen bu lanet işi bıraktın vazgeçtin de o yardım aldığın belki can yoldaşı olduğun varlıklar senden vazgeçtiler mi meselenin özü bu,
onlar öyle kolay kolay hiç birşeyden vazgeçmezler çok inatçı ve çok kindarlardır, kellesi giderken bile vazgeçmiyorlar yollarından dönmüyorlar, onların senden uzaklaşması senden vazgeçmeleri şu yada bu şekilde seni unutmaları gerekir....