Alıntı:
Vakia Nickli Üyeden Alıntı
Kabul buyuruyorsa müsadesini vermiş demektir.
İcazet derken sizdeki gibi bir icazet kast etmedim.
Suflilerde günahkardır. Yapılacak işlem için varlığın fıtratı ve karakteri önemlidir.
Tıpkı insanın karakter ve fıtratı gibi.
Siz hayır işleriyle meşgul olanın şerre yönelmeye müsadesi yokturmu diyorsunuz yoksa kişi kendi isteğiyle bulaşmazmı diyorsunuz anlayamadım.?.
Biz insanlarda nefsi olan varlıklarız bizlerde hata yaparız.
Biz cinlerle iletişime geçmiyoruz.
İlgilenmeyiz demek istediğim budur.
Yani yap daveti gelenle anlaşmayı yap gönder millete o şekilde çalışmıyorum .
Ben haklı olduğum konularda Allah’ın hizmetkarları ile intikamımı alıyorum işlerimi hallediyorum allah müsade ediyor ben yapıyorum.
Kabul buyuran o dur.
Yok inmiş yok şeytanmış hiç sevmem.
Nerden inmiş nereye girmiş beni alakadar etmez.
Musallatta benimle muhattap oluyor ben onlarla bir diyaloğa girmiyorum ilgilenmiyorum bike bazen arada küfür ediyorum azıttıkları zaman bazende kovmak için bir şeyler okuyorum ama hepsi bu .
|
Hocam normalde yazmayacaktım da merak ettim sizin eski paylaşımlarımınıza baktım da fazla değil daha geçen sene musallatım var ne yapacağım diye yardım istemişsiniz. Hemde şuan tartıştığınız İmas hocadan. Yani bu kadar kısa süre de yardım istediğiniz kimseye ders verecek kadar nasıl ilim sahibi oldunuz bizi de aydınlatsanız hepimiz faydalansak. Madem o kadar yetkiniz atalarınızdan gelen icazetiniz vardı buradan niye yardım istediniz. Benim bu konularda çok ilmim yok ama çokça araştırır okurum sizi görünce Abdülkâdir Geylânî Hazretleri ile şeytanın arasındaki yaşanan olay aklıma geldi. Özellikle şeytanın son söylediği sözü=
Ben bu gibi hallerle yetmiş kadar ehl-i tarîki yoldan çıkardım
Yani dikkat edin kibir üzerinde oyun oynayarak çıkartabilir. Bugün Allah şer eylemlere icazet vermiş ki işliyorum deyip daha sonra Allah olsaydı ser işleri işlememe müsade etmezdi demekki Allah yok diyip yoldan çıkabilirsiniz Maazallah.
Allah cümlemizi Hakk yoldan ayırmasın