Alıntı:
Burakop Nickli Üyeden Alıntı
Hocam normalde yazmayacaktım da merak ettim sizin eski paylaşımlarımınıza baktım da fazla değil daha geçen sene musallatım var ne yapacağım diye yardım istemişsiniz. Hemde şuan tartıştığınız İmas hocadan. Yani bu kadar kısa süre de yardım istediğiniz kimseye ders verecek kadar nasıl ilim sahibi oldunuz bizi de aydınlatsanız hepimiz faydalansak. Madem o kadar yetkiniz atalarınızdan gelen icazetiniz vardı buradan niye yardım istediniz. Benim bu konularda çok ilmim yok ama çokça araştırır okurum sizi görünce Abdülkâdir Geylânî Hazretleri ile şeytanın arasındaki yaşanan olay aklıma geldi. Özellikle şeytanın son söylediği sözü=
Ben bu gibi hallerle yetmiş kadar ehl-i tarîki yoldan çıkardım
Yani dikkat edin kibir üzerinde oyun oynayarak çıkartabilir. Bugün Allah şer eylemlere icazet vermiş ki işliyorum deyip daha sonra Allah olsaydı ser işleri işlememe müsade etmezdi demekki Allah yok diyip yoldan çıkabilirsiniz Maazallah.
Allah cümlemizi Hakk yoldan ayırmasın
|
😊😊😁
Buraak ben gerçekten bu musallattan kurtulmak istemiştim ama kimseden bir yardım gelmeyince artık inancım kalmadı.
Ben o zamanlarda büyüyle uğraştığımı defalarca yazmıştım. Dikkatli okusaydın görürdün.
Benim o zamanlarki amacım kurtulmaktı bu yüzden bu işlerden söz etmiyordum.
Eğer o zamanlar musallattan yani bana büyüyü fısıldayanlardan kurtulmuş olsaydım gerçektende bb işleri bırakacaktım.
Ama anladımki kaderde bir şey yazıyor ve benim bunu değiştirmeye kuvvetim yetmiyor.
Artık yardım dilenen bir vasıfla burada bulunmuyorum. Çünkü artık kurtulmak istemiyorum ihtiyaç duymuyorum.
Artık ne bir irademi teslim edecek kimse nede derman olacak bir varlık arayışında değilim.
Yanacammı yanarım yada yanmam o rabbimle benim aramda.
Kimseye ne akıl veririm nede ilim tartışmasına girerim.
Heleki sami abiyle asla.
Haddime değil. Havvasda benim ilgilendiğim kısım farklıdır kendilerinin ilgilendiği kısım farklıdır. Ben yanlızca kendi bilgilerimi kendileriyle tartışarak sınarım.
Kendilerinin tecrübelerinden kaos ortamı yaratarak fark ettirmeden yararlanırım.
Bir daha sami abiyle aramada girme.
Ben onu babadan öte bilirim yerimide haddimide bilirim. Her kes rahat olsun bu konuda.
Ayrıca o tür hikayelerede inanmam.