Alıntı:
Vakia Nickli Üyeden Alıntı
😊😊😁
Buraak ben gerçekten bu musallattan kurtulmak istemiştim ama kimseden bir yardım gelmeyince artık inancım kalmadı.
Ben o zamanlarda büyüyle uğraştığımı defalarca yazmıştım. Dikkatli okusaydın görürdün.
Benim o zamanlarki amacım kurtulmaktı bu yüzden bu işlerden söz etmiyordum.
Eğer o zamanlar musallattan yani bana büyüyü fısıldayanlardan kurtulmuş olsaydım gerçektende bb işleri bırakacaktım.
Ama anladımki kaderde bir şey yazıyor ve benim bunu değiştirmeye kuvvetim yetmiyor.
Artık yardım dilenen bir vasıfla burada bulunmuyorum. Çünkü artık kurtulmak istemiyorum ihtiyaç duymuyorum.
Artık ne bir irademi teslim edecek kimse nede derman olacak bir varlık arayışında değilim.
Yanacammı yanarım yada yanmam o rabbimle benim aramda.
Kimseye ne akıl veririm nede ilim tartışmasına girerim.
Heleki sami abiyle asla.
Haddime değil. Havvasda benim ilgilendiğim kısım farklıdır kendilerinin ilgilendiği kısım farklıdır. Ben yanlızca kendi bilgilerimi kendileriyle tartışarak sınarım.
Kendilerinin tecrübelerinden kaos ortamı yaratarak fark ettirmeden yararlanırım.
Bir daha sami abiyle aramada girme.
Ben onu babadan öte bilirim yerimide haddimide bilirim. Her kes rahat olsun bu konuda.
Ayrıca o tür hikayelerede inanmam.
|
Vakiaaaaa benim kimsenin arasına girdiğim yok.Yol senin hedef senin peşinden koşabilirsin. Kolundan tutan yok. 3 ayda hitabet şekli nasıl bu kadar değişiyor merak etmiştim.Cevabını da aldım. Demekki musallat insanı gerçekten de bu kadar etkiliyormuş. Bir anda insanı bu kadar uçuruyormuş.Eskiler bilir bir Sjan diye bir arkadaş vardı yazılarını okurken bir an onu görür gibi oldum😊. Ne diyim Allah doğru yoldan şaşırtmasın