Alıntı:
birogrenci Nickli Üyeden Alıntı
özel mesaj dolsun atarım ama kullanımını icazetini söylemem bilgin olsun boşuna kendini yorma çok sert çarparla seni bilgin olsun onda sorumluluk vebal hiç birşey kabul etmiyorum hoca bir yere kadar ne yapalım 10 20 yıl mı eğitim alalım bir yere gidipte bağlanmayın şu mürşide şu hocaya vs işi öğrenip çekilin direk sonra sizde geri kalanı ama yüzeysel değil ciddi manada öğrenin ha bir de sitede o tılsımlardan birine rastladım o hocaların gösterdim kendilerine de yapılış tarihi o tılsımın 2017 ama bu paylaşan kişi yeni paylaşmış yapan kişinin izni yok vallahi çok ağır darbe alırlar allah kurtarsın onlarıda ne diyelim o paylaşılan tılsım batıni ebced ile yapıldı ilimden anlayan bilir onuda görevlileri çok sert mermi gibi yazan kişi gerek kendine gerek başkasına kendini başkasını kendi ve başka birisine yazar ateş düşürür elini veren kendini alamaz
|
sen şu allame hocanın adını verde bir soralım eni boyu ne kadarmış, sikleti neymiş görelim
ayrıca deki; seydiyar ile meftun kimmiş sorsun, eğer allameyse bilir soracağı yeri