Alıntı:
Hftcrn Nickli Üyeden Alıntı
Hayırlı günler herkese. Bu sitede çok yeniyim. Etrafta okadar sahte ve para için bu işleri yapan varki insan kime inanacak şaşırıyor. Birde şu zaman kadar başıma böyle bir şey gelmeyince bu konulara bir okadar uzaktım. Şöyleki eşimle 15 yıllık evliliğimiz vardı araya 3. Üç şahıslar girdi fakat eşimin bana söyledikleri yaptıkları o kadar çelişiyorduki kendi iradesiyle yaptığını düşünmedim. Asla büyüye karışmam Rabbim korusun şeytana uydurmasın ama gözünü açmak istedim doğruyu görmesi için çok dua ettin hacı hocalar gezdim kimi üstünde işlem var dedi kimi farklı şeyler dedi ben sadece dua okudum ve eşim gerçekten eski eşim olmaya başladı herşey tam düzeliyor dedim Rabbim eşlerinizlede imtihan olacaksınız dedi diye sabrettim gurursuz oldum belkide. Çok uzadı hakkınızı helal edin ama inanın çok çaresizim eşim yine eskisi gibi davranmaya başladı gerçekleri yine göremiyor ki kendisi yalandan nefret eder bunagöz yumuyor ve bana bile iftira atmaya başladı. İlk bu adam artık kaymış uğraşma dedim ki artık kalbimde soğumaya başlamıştı. Ama bir yanımda iyi insan en azından gerçekleri görsün gözleri açılsın benle olmayacaksa bile doğru yolda olsun istedim ve yine hacı hoca yollarına düştüm. Kime inanılır bilmiyorum ki am en son hem bede işlem olduğu hemde ona bir şey yedirildiği söyledi biri tabiki bir şey yaptırmadım buna inanıyorum ama kesinde emin olamıyorum. Velhasıl bana gerçekten yardım edecek bir hocaya ihtiyacım var amacım eşimin bana bağlanması gözünün benden başkasını görmesin diye bir şey değil sadece gerçekleri görsün üstünde işlem varsa kalsın. Bir gün bunu. İçin araştırırken internette buranın varlığını öğrendim. Bir kaç gündür sitede geziyorum 50 mesaj sınırıda olduğundan beklemedeyim açıkcası
|
Öncelikle kisa olmayan 50 mesaj doldurun @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hocaya özelden yazin bakim yapip sorununuzla ilgilenir