Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
son 20 yılda toplumda çok ağır bir ahlak çöküntüsü yaşanıyor, bunun en büyük müsebbibi tv lerde yayınlanan programlar ve dizilerdir , tv dizilerinde sigara kesinlikle yasak ama aleni içki göstermek serbest, dizi filmlerde yengesiyle fingirdeşmek serbest,kadın programlarında kendini kocasının yanında pazarlamak serbest , asıl suçlu olanlar ise bunlara göz yuman yönetimlerdir, ve bunlar bilinçlilik olarak kendilerine verilen görevi yapıyor
|
Dizilerde her ne hikmetse zengin ve silahlı aşiretler; holding sahipleri ve aileleri; yalılar, köşkler; her an süslü dolaşan manken gibi hatunlar var.
Kimin eli kimin cebinde belli değil. Aldatan aldatana...
Üstelik bu diziler reyting rekorları kırıyor. Düzgün dizilerin yüzüne bakan yok.
Gelinler program yapıp altınlarını, eşyalarını, yatak odalarını yarıştırıyor.
Sözde evlenmek isteyenler programa çıkıp nedense aylarca evlenemiyor, kavga ediyor barışıyor, yine kavga ediyor... Yüzleri kalmıyor, utanmıyorlar da.
Yemek programlarında israf almış başını gidiyor.
Bir de hayatın gerçekleri var. Onları görmeyelim diye bilerek böyle programlar yapıyorlar. Ülkede işsizlik fakirlik var; neredeyse iç savaş çıkacak. Çevremizdeki ülkerde savaş var. Çoğu kimsenin umrunda değil. Bir yıldan fazladır tv izlemedim. Haberlerden de haberim yoktu. Gazze ne oldu acaba diye bakınırken bir öğrendim ki iş çığrından çıkmış. İran, Pakistan, Afganistan, ABD savaşıyormuş. Hindistan Pakistan arasında Keşmir sorunu var çatışıp duruyorlar da Afganistan'la Pakistan Müslüman. Dertleri ne acaba?
Kim kime niye saldırdı bilmiyorum. Savaşacak zamanı buldular. Az daha bekleselerdi keşke.