Alıntı:
Svg Nickli Üyeden Alıntı
Bütün işi gücü bıraktık, sanki yapacak daha önemli işimiz yokmuş gibi saçma sapan bir şeyle uğraşıyoruz.
Din listesi ne? Yeterin ne demek? Kimin iman sahibi olduğunu Allah bilir. Kime ne? Ben en azından "herkes görsün" diyerek gösteriş amaçlı ibadet etmiyorum. İbadetim Allah'la benim aramda. Hayatındaki birkaç kişi dışında kimse bilmez ibadetimi. Kimseye göstermem.
Başını örttüğü halde daracık giyinip, suratını boya kovasına sokanlardan da değilim.
"din listesinin altında olup zehir saçanlar yüzünden din düşmanlığı çok yazık" ne demek? Din kisvesi diyeceğine beceremeyip liste mi dedi?
Bir kere ben dîni başka şeye karıştırmam. Dîni kullanıp insanların duygularıyla oynamam. Cami cami dolaşıp kendini acındırıp zekat sadaka toplayıp onunla gününü gün edenleri de gördüm.
Zehir saçan din düşmanlarını da çok iyi bilirim.
|
Hanımefendi çok yazık gerçekten çok yazık tutumunuz hiç hoş değil kaybolmadım arkamdan atılıp tutulmasının adı nedir? Ben tekrar susmayı tercih edip terbiyesizce üslup kullanmayacağım. Sürekli benim mesajlarıma iğneli laf atan sizsiniz şimdi bu şekilde konuşulması gerçekten çok yazık. Benim sizle bir alıp vermediğim yok sizin ne yaptığınız gerçekten umrumda değil