Alıntı:
Koca Nickli Üyeden Alıntı
Atılmayı hakk etmişsin.
Kâdir Misiroğlu bir AngıloSakson istihbârât çalışanı idi,MI-5,MI-6 çalışanı idi.
Biz 'Alevîlere ''Yezîd'' üstünden korkunç sözler sözleye bilmiş,''Yezîd oğlu Yezîd'' bir etki çaşıdı(ajanı) idi.
Mustafâ Kemâl Atatürk,Kurtuluş Savaşı sırasında,AngıloSaksonlar tarafından ''Muslimlerin Militan Lideri'' olarak tanımlanmıştır.Bu neden ile AngıloSakson istihbârâtı başından 'itibâren Mustafâ Kemâl Atatürkün dînî,ma'nevî,rûhî yanlarını acımasızca vurmaya çalışmıştır.Nitekim Angıl asker,muharrir Harold Courtenay Armstrong(1890-1943),''Grey Wolf,Mustafa Kemal:An Intimate Study of a Dictator(1932)'' isimli kitâbında ahlâksızca,töresizce karalamalar ile Atatürkü aşağılamaya yeltenmiştir.
Babamın askerî istihbârâtçı bir Türk ast sü bayı olması hasebi ile bu ayak oyunlarını fark ede bilmeniz için ''Tâmm Mudrik'' olmanızı tavsiye ederim.
Biz Muslimlerin ''Militan Lideri'' Mustafâ Kemâl Atatürke sonsuz saygı,sevgi ve rahmet olsun 
|
Güzel yazmışsın aferin

Ben yukarıda yanlışlıkla anne tarafım yazmışım. Anne diye bahsettiğim rahmetli bir tanıdığım idi. Yoksa benim sülale ana baba Adanalı. Bizim sülalede dışarıdan göçen yok. Orada sinirle bahsettiğim eski ev sahibimdi. Bütün çocuklarını Bulgaristan'da doğurup 1980'lerde Türkiye'ye gelmiş. Daha tanışır tanışmaz "Biz Türk'üz Müslüman'ız" demişti. Bana da Adanalıyım diye "Fellah mısın" diye sorunca tepemı attırdı. Kendi çok müslüman, çok Türk de sanki biz gavuruz. Tövbe estağfurullah. Kimin Türk, kimin Bulgar, kimin müslüman olup olmadığını biz bilmiyoruz sanki. O dönemde göçenlerin hepsini tek tek sorgulayan ve kendi dedeleri Osmanlı zamanında Romanya'dan Bulgaristan'dan göçen adamla 12 yılım geçti.
Popcorn Kadir'i de hiç sevmem.

Ağızlarını yayarak Atatürk'e Kaaamal diyip duruyorlar. Ona Kemal adını veren de Selanik Askerî Rüştiyesinde matematik öğretmeni olan yüzbaşı Mustafa Bey.