Alıntı:
PanterOLog Nickli Üyeden Alıntı
Davet ulvi süfli varlık vs anlamam ben. Bence eğer muhatab olduğun insan çürük/kötü ise, ozaman muhakkak bu insandan siyaret eden her türlü kötülük bela sıkıntı seni muhakkak anında bulur derim artık. Açık veren tam bu taraftan kaynaklanıyor galiba.
Belki böyle belalı çürük insan üzerinde barındırdığı hertür pislikten dolayı, bana katkat daha çetin şekilde bulaştırıyir, o karanlık tarafından. Aklıma gelir, ben bu cindar adamı çok kez gördüm çünkü bahsettiğim örneklerini çoğunu çok kez gördüm onda.
Mesale hani derlerya, cimrinin yemeğinden yenilmez, çünkü onun yemeği ona beladır.
Yada gusülsüz gezen ile aynı sofraya oturma, gam yersin.
İşte böyle benzeri birşey olsa gerek, bu beni çarpan ve korumamı aşan şey bundan ibaret derim, şimdi bu olaydan sonra. Adam cami cematte evet, abdest namazı var, ama huyu karekteri ve dini mevzularda tutumu, apaçık, menfaat göründümü kapar götürür, herşeyi bı kenara atar.
Üstelik hemde cindar olduğu için beni böylesine daha sert ve tez çarptı.
Yani demek isterim, cinlerin veremediği zararı, aşamadığı korumayı böyle insanlarla muhatab olmak, mümkün ediyor, kapı açıyor belaya.
|
Bu anlattığın olay gerçektir evet.
Zira benimde çok ağır bir tecrübem olmuştu.
Lakin koruma olayını hala tam anlamayanları görmek üzücü gerçekten.
Bir koruma 3 ihtimalle tesirsiz kalır.
1.) gelen varlık korumada görevlendirilen varlıktan güçlüyse .
2.) koruma dışardan yapılan bir “büyü” ile bozulursa.(Allah imtihan için müsade ederse)
3.)gelen varlık korumanın mührünü kırarsa yani açık bulup korumayı tesirsiz bırakırsa bozarsa
(Bunu yapacak olan varlığında korumadan güçlü olması gerekir)
Ancak bu şekilde koruma işe yaramaz.
Korumanın en babası üzerinde olursa istersen şeytanın yanına git bir şey yapamaz.
Koruman o varlığın yanında güçsüz ve yetersiz kalmış o yüzden sana bulaşmış.