Büyücülerin yalanları.!.!.!!.
Esselamu aleyküm verahmetullah.
Kıymetli kardeşlerim.
Rabbim sizleri korusun .
işlerinizi kolaylaştırsın .
Hayalleriniz ve arzularınız her ne ise hayırlısıyla sizi ulaştırsın.
Dün başıma bir olay geldi ve bu hususta siz kardeşlerimi ikaz etmek istedim.
Dün bana biri yazdı.
Hocanın birine bir işlem yaptırdığını ama hocadan yana içinde bir kuşku olduğunu söyledi.
Bana hocayı sual etti.
Bahsi geçen hoca havvasın karanlık kısmıyla uğraşan biri . Hoca küfür çukuruna düşüpte vaziyetinden haberdar olmayanlardan.
Neyse hocadan yana haber verdim hocanın istediği işlem için kabiliyetinin olduğu korkmamasını söyledim . Ayrıca ilgilendiği kısımdanda haber ettim.
Aradan yarım saat geçmedi bir yalancı , kendini dinine bağlı hoca olarak insanlara anlatan kadın bir büyücüye rastladım.
Hikayesine baktığımda yaptığımız rahmani işlem diye bir şey paylaşmış. Yaptığı çalışma madalyona benzer bir havvas çalışması var ya ondan. Çalışmanın adını unuttum. Başarı kısmet yükselme gibi niyetlerle yapılıyordu.
İçine ayetler dışınada harf kombinasyonları falan yazılan tılsım her neyse.
Bir kadının bu işlemlerle uğraşması garibime gitti. Sayfasına baktığımda lemegeton mühürleriyle mumlarla celbler, kuzu başları ile yaptığı büyüler, kaşık büyüleri, bakır levhaya nakşedilen ve iğnelenip matlubu cezbettiren ,
Vudu bebekleri ve daha bir çok büyüyü gördüm.
Bir büyücü hiç bir suretle rahmani bir işlemde bulunamaz. İnsanları aldatıyor paralarını alıyor.
Benim bunları buraya yazma sebebim :
tanıştığınız karşılaştığınız veyahut sosyal medyada karşınıza çıkan her insana itbar etmemeniz gerektiğini başıma gelen bin olaydan birini anlatarak sizi uyarmaktır.
İki tip hoca görünümlü mahlukattan uzak durun
Birinci tip hem rahmani işlemler yaptığını iddia edip hemde şerle meşgul olanlar.
İkincisi ise içinde bulunduğu durumdan habersiz olup kendini hak yolunda sananlardan yani benim gibilerden. Ben tövbeliyim. Artık bulaşmıyorum o işlere ama elbet benim gibiler vardır. Misal bir önceki icazet konusunda bahsettiğim şahıs gibi.
Uzak durun o tip insanlardan size fayda gelmez gelse bile sonrasında daha beter bir iş gelir başınıza. Önceki haliniz mumla ararsınız.
|