Alıntı:
ilimtalebesi1 Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba değerli hocalarım benim bir sorunum var.İstemediğim bir şahsın bir bakım cini var bu cin sayesinde anne adını bildiği herhangi bir insanı takip edip ne yaptığına dair bilgi alıyor.
Örnek:
Benim anne adımı biliyor.isterse şuan ne yaptığıma dair cinden eş zamanlı olarak bilgi alabilir.
Not: Ayetel Kürsi veya felak nas ile engellenemiyor!
Bu durumu engellemek için herhangi bir havas işlemi veya uygulama varmı ?Lütfen bilgili bir hocamız dalga falan geçmeden detaylı bir bilgi verirse çok mutlu olurum.
|
Sadece anne adıyla hiç bir şey yapamaz.
Senin onda bir eşyan yoksa bir resmin yoksa zor bulur seni.
Felak nas ayetelkürsi de işe yaramaz.
İlla bir şey okuyacaksan
“ve cealna min beyni eydihim sedden ve min halfihim sedden fe ağşeynahum fe hum la yubsirun” oku yasin suresinin vefkini birine çizdir vefki bu ayetlede çevrelet.
Isra 45’ ile de aynı şekilde vefki çevreletsen tesiri olabileceğini düşünüyorum.
Kafirlerden bahseder o ayet ama bu kişi durup dururken milletin üzerine cin salıyorsa kafirle çalışıyordur muhakkak. Şu halde ısra 45 de tesir edecektir geleni.
Vefk işi tamam olunca en üste bir sıra da şu duayı geç; “Allahümme inni euzu bike minel hubsi vel habais”
Bu duaylada yaptığın çalışmayı çevrele.
Biiznillah faidesi olur ama yinede sami hocama bir danışmak lazım o en doğrusunu bilir.
Alıntı:
xsy Nickli Üyeden Alıntı
önce niyet et
ayetel kursi nin forumda olan 7 okuma olan tertibi uygula (aramaya yaz bulursun)
sonra
yasin sure 9.cu ayet i bol bol okumani tavsiye ederim faydasi olacaktir
"Ve cealnâ min beyni eydîhim sedden ve min halfihim sedden fe agşeynâhum fe hum lâ yubsirûn."
aciklamasi:
"Önlerine bir set, arkalarına da bir set çektik, böylece gözlerini perdeledik; onlar artık göremezler"
|
Doğru bir tahminde bulunmuşum.😊
Efendim bir üstte paylaştığım muska tarifine bir bakarmısınız. İşe yararmı?