Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
umutsuzum diyen insanın Allaha inancı azdır,Allaha inanan kişi umutsuz olmaz,Allaha inanan kişi Allahın lanetlediği yasak ettiği bir şeyi yapmaz , yapıyorsa Rabbinin yerine başka bir şeyden fayda bekliyordur...
İmanın şartlarından biride kadere ve hayra şerrr inanmaktır,
umutsuzum diyen imanın bu şartına inanmıyor demektir
|
Tam tersi bence kalkıpta büyü yapıyoruz demiyorum bizde Allahın zikirlerini sizin sayfanızdaki önerileri tecrübe ettiğiniz deneyimlediklerinizi yapmaya çalışıyoruz umutsuzluktan kastım bu o zaman siz de yapmayın maşallah maşallah uygulama deneyim siz söylüyorsunuz biz umutsuz şekilde yapıyoruz diyince İnançsız cinler vs kısmına geçiyoruz
Alıntı:
BAKARA Nickli Üyeden Alıntı
Umutsuzlukla bir kişinin iradesini bağlamak çok farklı şeylerdir. Karşıdakinin ne suçu varda onun iradesini tesir alıp kafir bir cini ifriti adamın üzerine salıyorlar.
Neymiş o onu sevmiyormuş.
Mecburmu sevmeye. Zaten bir insan sevdiğine bunu yapıyorsa üzerine cin salıyorsa onu sıkıntıya sokuyorsa bu adam o kıza aşık değil o kıza saplantılıdır net.
Seven sevdiğine bunu reva görmez.
|
Uygulamaları veya zikirleri veren sizsiniz ben site için söylüyorum sonra cinleri sev musallat ediyorsunuz diye tekrar siz yargılıyorsunuz o zaman bu sitenin amacı ne bana bunu açıklar mısın başkasının iradesine karışmaksa yine Allahın zikirleriyle isimleriyle sevdiğimizle ona olan bağlılığımızla bir şeyler yapmak istiyoruz o yüzden bu siteye giriyoruz değil mi ? Çok ilginç