Alıntı:
hakan846 Nickli Üyeden Alıntı
Hocam teşekkürler. Türkçesini okudum ancak bir videoya denk geldim. Videodaki açıklamalar kafamı karıştırdı. Sizinle de paylaşmak isterim: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Saygısızlık etmek istemem ama video izleyip kişilerin ağzından çıkanları yorumlayacak ve iç ferahlatacak açıklama için uygun vaktim yok cancağzım..
Diyoruz ki türkçesini oku.. Bir bilgiye veya bilgi sayılan yanlışa erişim o kadar kolaylaştı ki artık kimse "bilmiyorum" demiyor, bilmediği boşlukları istediği gibi dolduruyor..
Cevşeni kebir'e sahih değil diyenler,Peygamber efendimiz S.a.v.'i taşlayanlar,bilmediği hakkında atıp tutanlar esip gürleyenler her zaman olucak..
Kimlerle ne konuştuğuna dikkat et..Kimlerle beslendiğine dikkat et..
Bak mesela bir düsturumuz var bizim,forumda aynı mesele için 3-5 kişiyi peş peşe etiketleyip aynı meseleyi soruyolar

Büyük edepsizlik..
Neden cevap vermiyoruz biliyor musun ? KADER İSTİŞAREYE GÖRE ŞEKİLLENİR..
Aradığın cevabı güvenilmez bir kaynaktan mı dinliyorsun ? geçmiş olsun.. Hayatın her yerinde uygulamak lazım , işi ehline sormak lazım..
Arabanın ön kaputunda vernik ve boya kalktı önce boyacının(üreticinin) kendisine gittim yapılacak işlemi söyledi ve ustaya yönlendirdi. Süreç çok temiz ve kusursuzdu

Ağzımı açacak ve yorum yapıcak hiçbir boşluk bırakmadılar.
Kimden ne dinlediğine dikkat et..