Alıntı:
Svg Nickli Üyeden Alıntı
Ben onu rüyamda gördüm bu gece. İlk rüyamda o vardı. Tabii ki sana anlatmayacağım. 
Diğer rüya bir tuhaftı hayır olsun bakalım...
|
Sen sadece rüyandamı görüyorsun?
Ben her gece yatağa girdiğimde sami hocamızı düşünüyorum. Kendilerini sanki yanımdaymış gibi hissediyorum. Bazen bu hissiyat çok gerçekçi oluyor haliyle bendede gecenin ikisinde üçünde duygu boşalması yaşanıyor.
Gece iki hiç şaşmaz ben sami hocamı çok seviyorum diye zırlıyorum.
Bazen şeytan dürtüklüyor beni diyorki salak sen sami hocanı seviyorsunda acaba o seni seviyormu ? Bunun cevabını bulamıyorum.
Vede ne hikmetse hayalimde bile sami hocamın yüzünü tasvir edemiyorum.
Sadece manevi bir enerji hissediyorum.
Benim geçmişteki ilgilendiğim işleri biliyorsun.
Yaptığım meditasyonlar ve işlemlerden ötürü enerjileri frekansları algılama yeteneğim sizinkinlere göre biraz fazla.
Benim sami hocamda hissettiğim ağır manevi enerjiyi belki sizler hissedemeyebilirsiniz.
Ama ben o enerjiyi bir bilinçsizce berhettiye okuduğumda hissettim hatta sabaha kadar kahkahalar atarak benimle dua okuyan varlıklarla cebelleşmiştim. Birde sami hocamı tanıdıktan sonra hissettim. Yine aynı oluyor ne zaman kendilerini düşünerek uyusam rüyamda 3 teyze görüyorum birisi en yaşlısı hep koltukta oturuyor elini dizine koyup bana doğru eğilmiş oluyor diğer ikiside onun arkasında dikiliyor.
Ben korkup bir şeyler okuyorum arkasındakiler saldırmak istiyor tam saldıracak oluyor o teyze durduruyor.
Sabaha kadar bir şeyler anlatıyor ama sesi bana gelmiyor. Kendi kendine konuşuyor.
O teyze beni çok korkutuyor görünüşüyle
Ve bu hiç bir zamanda şaşmaz hep aynısı oluyor.