Alıntı:
xsy Nickli Üyeden Alıntı
evet enerji izi kaliyor ama kac gün bilmiyorum zaten musallati aldigimiz zaman hastada bir kac gün damarlari yanip sizlar musallatlarin kaldiklari bir yerleri agrir birde o musallatin geldigi bir kanal vardir kapi acmistir onlarinda kapatilip temizlenmesi gerek (yani bu isler kolay degil ince ince ayrintilari vardir)
bu konuda imas hoca isini titizlikle yapiyor diger arkadaslarim kusuruma bakmayin onunla yazisip bilgi edindigim icin devamli onu etiketliyorum
zaten habercisi olan hoca her türlü bilgiyi alabilir habercinin görevi bilgi toplayip getirmek yani ajanlik etmesidir onlar diger islere karismaz diye biliyorum
yani biz insanlar nasilsak onlardada ayni yani calistigimiz yere biri ajan olarak yerlestirilirya hic haberimiz olmaz oda bilgiyi toplar gider vercegi yere verir
|
bakıma zayıf bir varlık değilde mesela 5 varlıktan oluşan savaşçı bir gurup gönderilmeli
guruplar halinde bakımcı, büyücü ve şifacı ekipler olmalı , her gurubun görevi ayrıdır
tedavi anında hasta koruma çemberine alınmalı ve musallatın kabilesinin saldırısından korunmalıdır,
musallat güçlü bir ifrit kabilesine mensupsa
gerekirse koruma amaçlı örümcek tüm mekanı ağlarıyla örmelidir ,
temizlik herkes göre farklıdır, kimisi korkutur kovalar, kimisi anlaşma yapar gönderir , kimisi kusturarak çıkarır, fakat bu usüllerin hepsinde daha sonra musallatin geri gelme tehlikesi vardır,affetmek doğru değildir ,
kuralı çiğneyen bedelini öder , şeriatın kararı geçerlidir ve kesindir tartışılmaz, şeriatın emrine karşı gelen kabileside olsa sert darbe yer...