Alıntı:
baser34 Nickli Üyeden Alıntı
ak mesela bir düsturumuz var bizim,forumda aynı mesele için 3-5 kişiyi peş peşe etiketleyip aynı meseleyi soruyolar Büyük edepsizlik..
celcelutiye hocam , ben bunu yaptım ama art niyet olmadan . Seni çok severim hakkını helal et saygısızlık olarak düşünmemiştim  Sana ettiğim itimatı şöyle söyliyim bu ramazanın son 10 gecesi her gün zikirler ve tüm dualar drive dosyalarındaki duaları okuyorum saatlerce . Birde cübbeli ahmet hocanın faziletli ameller kitabını okuyorum kadir gecesinde hayır görmek için bana gönül koyma

|
Estağfirullah kardeşcağzım,gönül niye koyalım
Allah etsin duanı,vereceklerini tez vakitte istetsin
Alıntı:
baser34 Nickli Üyeden Alıntı
celcelutiye hocam birşey de danışıcaktım celcelutiyede 85 ten sonra dualar bir farklılaşıyor .
85 90 arası sanki bir şekli tarif ediyor anlamadım , bu şekili biliyor muyuz ?
94 95 bir isimden bahsediyor hangi isim ? Sonrada isimleri kimseye bildirme sakla diyor
burası sırlarla gizli gibi bir yorum yapma şansın var mı
|
Eğer birşey öğretilirse bu siyah ve beyaz arasındaki çizgi kadar net olur.Çıkarım yapma,dosdoğru yürü.Eksiğim neyse tamamlamayı nasip eyle Allahım de. Kapı doğru eksik ney acaba ?
Alıntı:
Erkanklc Nickli Üyeden Alıntı
Hocam özel mesaj kapalı mı sizde acaba
|
Açık kardeşcağzım,herkese tek tek dönüş yapıyoruz hiçbirisini atlamadan.
Sadece bazen kişinin mesaj kutusu dolu oluyor yazıyoruz yazıyoruz kutusu dolu diyor mesaj çöp oluyor kapatıyoruz sayfayı.onun dışında tüm mesajlara dönüş yapılıyor sırasıyla