Alıntı:
patidostu Nickli Üyeden Alıntı
hayırlı ramazanlar dilerim öncelikle hayırlı bayramlar dilerim şimdiden şimdi benim bir abim var daha önce de yazdım daha önce bir çok abim ablam buradaki büyüklerim bana bir sürü şey söyledi ama gerçekten hala aynı ve yani şöyle söyliyim bir anda öfkeleniyor bize hakaret ediyor anneme hani böyle bayağı eziyet ediyor bağırıyor üstümüze yürüyor gözünü böyleertiyor vs annemin adı nurcan kendisinin adı da arda bana böyle güzel bir hani okuyabileceğiz dua sakinleşsin kavga çıkarmasın evde huzur kalmadı çünkü yani 30 yaşıma kadar çekmediğim Çile kalmadı onun yüzünden annem de aynı şekilde zaten kalp krizi geçirdi Allah rızası için bize yardımcı ol ne olun hani ne derseniz okuruz annem ben hayırlı günler yardımınızı bekliyoruz kendisi de 34 yaşında Allah rızası için ne derseniz yaparız okuruz ..
Bu arada annem onun yüzünden dedemden kalan evi satıp ona iş falan kurdu o kadar eziyet ediyor ki hala hani hidayete erdirmedi Allah’ım hidayet versin ona dualarını eksik etmeyin ne olursunuz onun yüzünden kırayı çıktık ama gözüne uyuyor ne de kötülükten böyle nefretten başka bir şey yapmıyor bazenleri iyi oluyor ama genelde hep böyle değişik davranıyor psikolojik tedavi görmeyi kesinlikle de kabul etmiyor.
|
hatırladığım kadarıyla bun problemler sizde epeydir var, abin annene, ablanada kocası eziyet ediyordu, şu an baktığımda problemler dahada artmış ve böyle bozuk psikolojili biri için ev satmakta çok büyük hata olmuş,
bu tür insanlar için dua etmeyede değmez edilse bile tutmaz çünkü kendininde düzelmek istemesi gerekir, sonuç olarak tıbbi tedavi şart