Komşum cinperest ve Son çarem, tekrar sirkeli yorgan. Komşu artık birşey edemiyor, bu kalkanı geçemiyor
Bir çok komşu ile ben aynı problemi yaşadım, 2015 ten beri bu yüzden 5 kere taşındım.
Birkaç şey denedim korunamadım. Cin Mektubu, bir hafta biraz fayda etti. Ama sonra cin dolduydu o kağıtlar. Tılsım iyi iş gördüydü, ama sonunda beni çarptı. Profesyonel Muskam var, korumuyor artık, iki sene evvel yaptırtıydım. Çünkü Yere düştüydü malesef.
Ama yinede mükemmel bir son çare var, 2025'ten beri herdaim işimi tam görüyor. Bu işte sirkeden Kalkan, şaşmaz hiç
6 sene evvel kartona sirke emdirip, ambalaja yerleştirdiydim ve minder ile yorgan olarak çok iyi iş gördü.
Fark ederdim, komşum tavandan/duvardan birşeyi damlatır, benim nerde yattığımı tespit eder ve gecenin tümünü o şeyi üzerime damlattikça, ben ertesi günü daha perişan olurdum.
Bu sefer sirkeli yorganı kalkan gibi uzerime serince, o damlaları apaçık kulağım duyar idi, ambalaja damlıyor idi.
Hatta deneyim yaptım ve 3 4 yorgan hazırladım ve odanın içinde hepsini serdim bekledim.
Her kıpırdadığım harekette, damlalar etraftaki yorganlara damlar beni arar idi komşu yani.
Aynen bugünü tekrar hazırladım o sirkeli yorgandan iki tane. Biri minder, diğeri yorgan olarak kullandım. Evvelki günler ayağımdan uyurken hep bir titreşimle komşu cinlerini yollar durur idi.
Ama bu gece sirkeli kalkan işe yaradı çok. Titreşimler artık ayağımda değil, o kalkanın üzerinde hissettim hep. Komşum 1 saat devam etti ,sonra bıraktı beni.
Yanlız sirke olduğu için üzerimdeki mevcut cinleride çok rahatsız etti, yani uyumak hayli zor olduysa da, 3 5 saat sonra zor uyuyabildim.
Her çalışma bir süre sonra faydasını kaybediyor, ama sirke herdaim çare, güzel bir kalkan.
Ben bu sefer, sirke yerine, sirkeden imalat edilmiş çarşaf kullandım, işimi aynen doğal sirke gibi gördü.
Çarşaf Acetat bezinden imalat edilmiştir. Yani bildiğimiz sirkeden Esther işlemiyle bez yapıyor lar. Yanlız bu bez kalkan, en azından beş kat olması şart, yoksa korumuyor.
1 kat bezde , 60gramm/metrekare, 5 kat bezde 300gramm/metrekare sirke eder.