Alıntı:
BLACK95 Nickli Üyeden Alıntı
Mümkün hocam, derine inersen neler oluyor neler ben bile araştırdım şaştım, ilim önemli tabi herkes yapamaz
|
Sen varya benim önceki hallerime çok benziyorsun. Sana tavsiyem çok araştır ama doğru kaynaklardan.
Mümkünse hocalar yaz bir selam ver bir tanış.
Onlara sorular sor hallerini hatırlarını sor.
Benden bir isteğiniz varmı vs de gönüllerini hoş tut seni kırmazlar suallerin yanıt bulur.
En basitinden sitemizdeki hocalarımıza sor.
Sahih kaynaklar hocalarımızın kendileridir.
Sormaktan çekinme. Musallatın bir zaman sonra hafiflemiş gibi olacak ama oyundur bunuda unutma. Tedbiri hiç bir zaman elden bırakma.
Adım kadar eminim çok kısa bir zaman sonra ya sende ilim olduğunu iddia edeceksin yada burada ilim taleb edeceksin. Bana olan olayların aynını yaşıyorsun. Rabbim yardımcın olsun. Ama merak etme öldürmeyen şey güçlendiriyor ben onların çok zavallı ve eciş bücüş varlıklar olduğunu anladığım günden beri onlara karşı içimde zerre korku kalmadı. Tek endişelendiğim kısım ailem onlara bir zarar gelmesin yeter kafasındayım.
Bana bu sıkıntıları yaşatan varlıklar gün gelecek bana biat edecekler hepsi emrime ram olacak bunun sözünü verdim kendime.
İşte o zaman bir insana sıkıntı vermeyi göstereceğim onlara. Hepsi insanların sıkıntılarını gidermek için uğraşacak. Bana sıkıntı verenler gün gelecek insanların sıkıntılarını dindirecek.
Sende bu kafada ol ve artık insanlardan yardım beklentisine girme. Çünkü yardım gelmiyor.
Ya basit bir vaka olarak görülüyoruz yada karmaşık durumlar içerisinde sanılıyoruz.