Alıntı:
ilimtalebesi1 Nickli Üyeden Alıntı
Bir gurup zalim ve kâfirlerden zulüm görüyorum elimde delil olmadığı için savcılığa gidip suç duyurusunda da bulunamıyorum.hayatım kaydı bu kâfirler yüzünden dinimi bile yasayamaz hale geldim yataktan kalkamıyorum sürekli Rukiye ayetleri dinliyorum geceleri uyuyamıyorum o kadar helak olmaları için uygulamalar yaptım beddualar ettim dualar ettim hacet namazları bile kıldım.Allah mazlumların Allah'ı değil mi bana neden yardım etmiyor ? Allah istese iki dünyada da bu melunları zelil edebilir neden ahirete bırakıyor ki çok zoruma gidiyor valla
|
Sabır, namaz ve dua ile yardım istemeye devam ettiğin sürece Allah C.C seninle. Hiç şüphen olmasın.
Bakara 153:
Ey iman edenler! Sabır ve namaz ile Allah'tan yardım isteyin. Çünkü Allah muhakkak sabredenlerle beraberdir.
Allah’a karşı C.C isyana giden sözler etmekten kaçınmak lazım…
Bazı kâfir insan şeytanları yüzünden isyan seviyesine gelip onların tuzağına düşüp Allah’a C.C sitem etmek olmaz.
Bize tavsiye edilen
Düşman’dan daha çok sabırlı olmak. Akıllı davranmak. … ibadetten, dua’dan geri kalmamak.
Yapabiliyorsan kendini uzaklaştır o tarz insanlardan ve mekanlardan… Onlar için ulaşılamaz ol… Pislikten kendini uzaklaştırmaya çalış mümkün olduğu kadar.
Büyü vs yapıyorlarsa buradaki ehil hocalara danış önlemini almaya çalış.