Alıntı:
BAKARA Nickli Üyeden Alıntı
Allah bu hayatın belasını versin.
Yemin ederim doğan güneşden nefret ediyorum
Her işim ter her işim sonuçsuz
Yazmadığım hoca kalmadı kimi bakım diyor bana bakım yapıp ne yapacaksın kaç defa yaptıracağım nazar dedin muska yazalım dedin musallatı bile göremedin ne bakımı hala. 800 lira bir bakım parası birde kabiliyetsizler.
Hayır ben istiyorum sanki çok bir şeymi
Birinin kalbinde başkası varmı yok mu birini seviyormu buna bakacaksın ne kadar istersen veririm diyorum sana muska yapalım istihareye yat diyor lan olmuyor.
Allah bana istiharede bile göstere göstere şeytanları gösteriyor boğazıma yapışıyor neyin muskası.
Kaldıramıyorum artık ruhum ağrıyor
Sonsuz okyanus dedikleri bu ilim beni niye biçare bırakıyor. Bu mu sonsuzluğu. Çok insana yardım ettim bel kuruş pat almadım hiç bir şey taleb etmedim kendi musallatımın sıkıntısını unutup milletle ilgilendim aman insanlar geri çevrilmesin aman bu çok mağdur aman bu şöyle bu böyle. Her kesin her ihtiyacı karşılandıda niye ben bir başıma kaldım.
Nimet teyze Allah onunda belasını versin onunda Manisaya gideceği tuttu Allah’ın büyücüsü 360 gün evinden çıkmaz tam benim işim düştü bir yerlerde oluyor. Bir bakım bir davet bir istihare çokmu ya .
İsteyin ciğerimi vereyim diyorum yeterkş benim kafamı toplayın tırlatacam diyorum yoğunum diyor.
Ben bilmiyorum davet nasıl yapılır varlık bakımı nasıldır kendime bir çare olamıyorum
İnstagram hesabını buldum yazdım istek attım 1 saat oldu yanıt yok görmüyormu istemiyormu sevgilisi varmı belli değil. Açılacağım olmuyor sevgilisi varsa hayatımdaki en büyük hatayı yapmış olurum.
Kimin ahını aldım kim bana beddua etti bilmiyorum.
Bir büyü olsa üstümde rahatlayacağım dicemki başıma büyü yüzünden bunlar geliyor o da yok belirsizlik.
Canımdan çok sevdiğim ruhumu feda edeceğim insanlar beni yüz üstü bırakıyor neden bu kadar zor bir şeymi istiyorum. Kimse sevmiyor herkes yüz üstü bırakıyor. Büyüye asla dönmeyeceğim boğazımı kesseler o iş bitti artık ama ne yapacağımıda bilmiyorum. Çok yoruldum artık be.
Ne arkadaşım kaldı ne bir dertleşecek kimsem.
Burada hiç tanımadığım insanlara yazmaktan hayatımı açmaktan dertleşmekten çok yoruldum .
Onlarca arkadaş ve kuzenim vardı her gün görüşürdük ne oldu birden neden buralara kadar düştümben��
|
Biraz sakin ol. Ben de son zamanlarda çok sıkıntılar yaşıyorum. Üstelik seninki aşk, benimki hayatımla ilgili.
Ona mesaj atalı 1 saat olmuş. Biraz bekle bakalım. Ne bu acele?

Bakım, vefk, işlem vs istiyorsan bir masraf olacak elbet. Bunun safranı var, gül yağı var, tütsüsü var, kargosu var... Masraf çıkınca karşılaman lazım.