Alıntı:
patidostu Nickli Üyeden Alıntı
Merhabalar gene ben pati dostu kardeşiniz öncelikle hayırlı bayramlar büyüklerimin ellerinden öperim değerli yaşıtlarımın da saygıya hürmet eden ellerinden Öper gözlerinden öperim aileleriniz de aynı şekilde hayırlı bayramlar. Şimdi zaten benim arı sıra açtığın belli başlıklar var ailemle alakalı abimle özellikle alakalı evin içinde geçen sorun ve sıkıntı ve ben bu olayları 30 yaşıma gireceğim kendimi bildiğimi bileli evimizde kavga gürültü abim sayesinde eksik olmaz bayram gününde bile kavga çıkartır öyle söyliyim hakaretler aşağılamalar kışkırtmalar özellikle anneme onu daha çok ezebildiği için çünkü geçen sene annem kalp krizi geçirdi stent takıldı kalbine şu an kalbi %55 akciğerleri de %45 çalışıyor neyse ben konuyu oradan oraya saptırıyorum ama kusura bakmayın gene Abim için bu konuda da tabii ki dua isteyeceğim yardımlarınızı isteyeceğim ancak ben sürekli ve sürekli zaten depresyonda olduğumu belirtmiştim ilaçta kullanıyorum ilaçlarımı da miligrama kadar yazacağım şimdi sizlere isimleriyle birlikte sıkıntı olur mu bilmiyorum bu ilaçları kullanmadan önce sürekli ağlama ataklari agresiflik kendime zarar verme eğilimi evdeki kavga içerisinde fazla fevriydik olmasın diye Abim tedavi olmadığı için gidip kendim de hani çok etkilendiğim için psikiyatriye gittim psikiyatri de bana
İlk gittiğimde xanax 1mg bir ay kullandım onu sadece sonrasında üç adet ilaç verdi buprapan 300 mg sabah içiyorum arkasından yine sabah trankobuskas10+10 mg öğlende Citoles 20 mg akşam gene trankobuskas içiyorum ben bu uyuşukluk halinden sürekli uyuma halinden bunları kullanmadan önce de böyleydim hayata karşı bir enerjim yok banyo etmeye bile halim yok önceden ben Allah razı olsun burada birkaç tane abim özellikle ablam yani abim ablam büyüklerim özellikle bir abim celcelutiye nickli Ali İhsan Abim sayesinde ben beş vakitte namaza başlamıştım Allah razı olsun gece de teheccüde kalkıyordum ayaklarım da ortopedik %46 engeli olduğu için oturarak kılıyordum gece gündüz zikirmatik elimden düşmezdi şimdi affedersiniz sadece genel ihtiyaçlar dahilinde yeme içme tuvalet eczane hastane market bu kadar odamdan çıkmak daha istemiyorum ben özellikle eski alışkanlıklarıma namaz alışkanlıklarıma teheccüt de dahil zikirlerime nasıl dönebilirim bana bir dua eder misiniz ya da dua önerir misiniz ben alnımı secdeye koymaya özledim ancak yapamıyorum istek var ama icraata geçemiyorum yani burada anlatsam şimdi bir sürü olay yaşadım burası gelip geçici bir dünya 29 yaşındayım 30’a gireceğim Allah nasip ederse ben Ali ihsan abim sayesinde 3.04 sene çok güzel kıldım sonra bir anda böyle oldum olaylar yüzünden tabii ki bu bir bahane değil ama dualarınızı istiyorum ve okunabilecek dualar varsa da istiyorum özellikle dediğim gibi namaza başlayabilmem için ve tabii abimin sakin kalması için o kesinlikle tedavi kabul etmiyor çünkü şimdiden Allah razı olsun….
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
Bismillahir rahmanir rahim.
Hel eta alel insani hinun mined dehri lem yekun şey'en mezkura.
İnna halaknel insane min nutfetin emşacin nebtelihi fe cealnahu semian ( 7 kere tekrar) basira.
Dehr suresini bu şekilde bir yiyecek veya içecek üzerine 7 kere okuyup huysuz kişiye yedirilir yada içirilirse o kişi ehli edep , ehli ahlak sahibi olur,
Şartı odur ki okuyan kişinin ehli itikat ehli amel sahibi olması işlemi mücerrep kılar
Alıntı:
patidostu Nickli Üyeden Alıntı
|
Pişmanlığın affı tövbedir , tövbeye devam edin