Alıntı:
Saho Nickli Üyeden Alıntı
Allah şifa versin, bu zor sınavların bizi doğrudan uzaklaştırmasına izin vermesin. İmanımızı korumaya öncelik verelim, aklımızda soru işaretleri bırakmamaya özen gösterelim ki sıkıntı anında imandan etmesinler.
Ameller aksadı sonrasında tövbe ettik devam ettik.
Buprapan büyük ölçüde iyi gelmesi gerek enerji konusunda. Diğerlerinin yan etkilerinden belki tam farkedilmemiştir ama.
Bana sorarsan tamamen kalktı mı enerjisizlik hayır, çok umutsuz bırakan bir sınav. Ama çok üzüldüm geç reçete edildiği için.
Eğer bunlar sana ilk aylarında yazıldıysa sevindim adına.
Namazı da ilk önce 6 vakit kılmayı düşünmezsin, yavaş yavaş gerekirse 1 vakit kılarak başlarsın geri. Kavli duadan daha çok fiili duaya sarılmak gerekir diye düşünüyorum. Tedavi kabul etmeyenin durumu daha zordur, üstadın paylaştıklarını uygulaman gerekir.
|
Allah razı olsun zaten @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hocamdan her yazdigima cevap veriyor anneannem de hacı benim hani Kur’an’ı da abdestinde niyazında yaşlı bir anneannem var onu okutacağım Allah izin verirse söyledim zaten anneme de üzülür yani eziyet ettiği için abi buprapan gerçekten enerji vermiyor şöyle söyliyim yani hani hayat enerjim sıfır sadece odamda kalmak istiyorum odamdan dışarı affedersiniz tuvalet yiyecek içecek eczane market hastane dışında kesinlikle çıkmak istemiyorum ….