22.03.26, 09:41
|
|
Gayretli üye
|
|
Forum Puanı: 570
Etiketlendiği Mesaj: 2 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
|
|
Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
askere giden biri terhisinden 3- 5 gün evvel ben gideyim diyemez o eksik günü tamamlaması lazım sayı tamam olunca bırakırlar,
sayı tamam olunca ben 3-5 gün daha fazla yapayımda diyemez, sayı tamzmen oldu diye kapı dışarı ederler , yani terhis belgesini almak için gün tamam olmalı,
tıp fakültesi 6 yıldır hiç kimse ben 5 yı 10 syda mezun olayım diyemez diploma için gün tamam olmalı,
havas ilminde verilen sayı kasayı açmayı sağlayan şifreler gibidir , şifreyi eksikte girsen kasa açılmaz, şifreyi fazlada girsen kasa açılmaz, kasa açılmayınca içindeki kıymetli malzeme alınmaz,
havas ilminde verilen sayı evin kapısını açan anahtar gibidir , anahtar yuvaya tam girmeyince kapı açılmaz,
havas ilminde yapılan okumaların sayısı tam olmalı ne eksik ne fazla, eksik olunca görevli harekete geçmez, sayı fazla olunca yine görevli harekete geçmez,
yan bu ilim çok hassatır , kuyumcu terazisi gibi ölçü sayı tam olmalı,
havas ilminde okumalar sürelidir o sürenin fazlasında olmaz eksiği de olmaz gün tam olmalı
havas ilminde okuma yaparken gün atlanmaz, 3 gün ara verip tekrar başlamak olmaz
ara verilmez
okuma yapanlara tavsiyem zikirmatik değilde tesbih ile zikir çekin
|
Tam cevabi aldık. Allah razi olsun hocam. Zikirmatik gerçekten yanıltıyor. 100 de bir ses çıkıyor orda atlamadığını cok sonra farkettim ben de
|