Alıntı:
ilimtalebesi1 Nickli Üyeden Alıntı
Sürekli müzik dinliyorum.Hatta genel olarak sigara içerken müzik dinliyorum çokta sigara içerim bu benim kısmetimi kapatırmı ? Ne gibi zararları var? Unutkanlık sebebi bu olabilir mi
|
Kullanım alanına göre farklılık gösterse de günümüzde Müzik endüstri’sini ele geçirmiş olan satanist yapı müziği çok tehlikeli bir silah olarak kullanmaktadır. . Toplumsal Algı yönetme aparatı, zihin karistirici, yönlendirme aygıtı, insan beynini programlama silahı olarak kullanilan müzik şeytana ve avanesine hizmet etmektedir.
Nasıl mı?
Sana dinletilen müzik, saçma sapan, öptüm, kokladım, ayrıldım, başkasını buldum, onu aldattım öteki beni kandirdi,vs. vs sözlü O aşk şarkıları var ya
Senin sağlıklı bir evlilik kurmana, temiz bir aile oluşturmana bir engel evet…. Namussuzluk, ahlaksizlik, çalma, çırpma, hak yeme gibi birçok yanlış işler, müzik algı yönetim programı ile Ritim frekanslari ile beynine ilmek ilmek işlenmekte ve seni programlamakta…
Güncel örnek veririm sana Son günlerde gündemde olan eski Türkü diye geçen :
Zeytin yağlı yiyemem aman türküsü var
Bak o şarkıyı Türk insanı zeytin yağı yemesin diye algı yapmışlar yıllar önce … piyasada ki zeytinyağı’ni ucuza toplayıp yurtdışına sattılar…. Vatandaşa’da sağlıksız margarin yedirdiler….
Halen bu türkü sağda solda söylemekte…
Sen bu türküyü diline dolamiş olsan ve tekrar tekrar söylesen ve dinlesen … zeytin yağı yemekten soğursun …. Algı böyle birsey .
Nasıl görmenin visual görsel algı etkisi varsa
Sözlerin, ve Ritimlerin işitsel algı etkisi var.