Alıntı:
BLACK95 Nickli Üyeden Alıntı
Aynen bende bu durumdayım , ibadet önemli
düşman bıkmıyor ama
|
Devamlı büyü yapıp kişiyi ve ailesini sıkıntıdan sıkıntıya sokan büyücü hakkında fikrimi daha evvel söylemiştim biraz ters yanıtlar aldım.
Ama yine sanada söyleyeyim.
Bir büyücünün başına “ben büyü yaptım o yüzden Allah bana bu sıkıntıyı verdi” dedirtecek bir iş getirmediğiniz takdirde akılllanmıyorlar.
Size gebertin yada felç edin demiyorum.
Akıllandıracak silkeleyip kendine getirecek bir şey yapılmalı diyorum.
Büyünün insana verdiği bağımlılığı İnan esrar bile vermiyor. Bir kişi bir defa büyü yaptırdıysa o bataklığa bir defa düştüyse çırpınmaya çalıştıkça batıyor. İlk defa bir kere iki kere o hataya düşüp size ve hanenize büyü yapanı cezalandırın demiyorum ama 3-4-5 kez yapanlar artık iflah olmaz. Bize belki 10 un üzerinde yapıldı hemde bir kişi değil bir çok kişi tarafından.
Babaannem en son öldüğünde cenazesine geldiler görmeliydin gözlerinin içi gülüyordu büyücü tayfanın. Sonunda başardık der gibi bakıyorlardı. Ama felek bir vurdu şimdi ağlanacak haldeler. Ve sıra bende artık ben gülüyorum. Eğer onlara bir ceza kesilmeseydi devam edeceklerdi.
Şimdi kendi sıkıntılarından bizi bile düşünemiyorlar. Ama daha bitmedi artık bir şey yapmıyorum ama geçmişte ektiğim tohumların tecellilerini bekliyorum.
Asıl kahkahayı o zaman atacağım.
Ailemdeki her kes musallatlı hepsi onlar yüzünden. Her kes ettiğini biçer.