Alıntı:
Horasan Nickli Üyeden Alıntı
Aslında olay sadece cinler değil tamam cinleri yani bu kültürde olan kişilr doğduğundan beri konuşuyor artık bana çok sıradan geldi ben o bahsedilen binlerce alemlerdeki varlıklar melekler artık ben işin içinde pek olmadığım için Allahın yarattığı inanılmaz evrenin içinde kim bilir kimler neler vardır o manada demiştim geri dönüş için teşekkür ederim
|
Anladım kardeşcağzım.
bizler cahiliz. Melek ve cinlerden başka türlere hakim değiliz. Cahilin açıklamasıda anca bu kadar oluyor.
zaten üstadım en doğru açıklamayı yapmışlar
Başka söze lüzum yok.
Alıntı:
Horasan Nickli Üyeden Alıntı
Aslında olay sadece cinler değil tamam cinleri yani bu kültürde olan kişilr doğduğundan beri konuşuyor artık bana çok sıradan geldi ben o bahsedilen binlerce alemlerdeki varlıklar melekler artık ben işin içinde pek olmadığım için Allahın yarattığı inanılmaz evrenin içinde kim bilir kimler neler vardır o manada demiştim geri dönüş için teşekkür ederim
Hocam peki astral seyehat vs dedikleri şeyde alemlerde dolaşmak olmuyor sanırmı orada bir kafa karışıklığı oldu alemlerde dolaşmak ile astral seyehat daha doğrusu sanırım ona keşif deniyor onun farkı nedir ya da astral seyehat keşif vs gibi farklı dolaşma görme teknikleri var mıdır sizin bir tecrübeniz olmuş mudur bu konuda
|
Keşif ve astral çok farklı şeyler.
Üstadım astral konusunada pek sıcak bakmıyorlar. Bende kendilerine uyuyorum bu konudada. Astral insan zihninin canlandırmasından başka bir şey değilidir .
Rüya gibi yani