Alıntı:
yardmisteyenkul Nickli Üyeden Alıntı
Herkese SelamunAleyküm abi abla kardeş arkadaşlsrım
uzun zamandır burayı biyorum fakat ilk kez vefk yaptım konuyu şöyle özetliyim size uzun bir ilişkim vardı ve beni terk etti aldatmadım birşey yapmadım bende vefk yapmaya karar verdim gbtye bizim adlarımız onun annesinin adı ve benim babamın adı ve ya vedudun 4 4 lük bir vefkini yaptırdım gbtye ebcedleri falan hesaplayım her çizgiyi havasa uygun bir şekildeçizdim çizgileri çekerken ya fettah ya vedud vs zikirler kullandım vefki 4 büyük meleğimizle çevreledim en üste ya vedud yazdım sonra isteğimi yazdım felan binti felan diye arapça ama ya vedudun altına yazdım sonrada vefkin alt tarafına gbt bizi elif harfi gibi bağla gibisinden birşey yazdırdı onunda altına işte arapça falan oğlu falan diye yazdım gece 2 de falan yaptım bu arada bunu gününü hatırlamıyorum 5. denemede falan yaptım diğer kağıtları isminde Allahın harfleri meleklerin harfleri yazıyor diye çöpe falan atmadım akar su olmadığı için ayak basılmayacak bir yere dualar ederek gömdüm vefki neyse yaptım katşadım korumasını yaptım her gece vefki elime alıp esmaül hüsnaşar cektim ebced değerine göre 3 bine yakın çekiyorum hergün işte ya vedud ya fettah onun başkalarına bakmasını engellemek için falan ya mani ya kayyum ya rahöan ya mubdi işte bunşarı çekerken enerjimin ona aktığını falan hissederek yapıyorum bunları dahada var isteyen merak eden hocalarım arkadaslarım varsa her adımını tek twk açıklayabilirim her gece 2 de 8 tehhevvüd kılıp bunları okuyorum içinde pehgamber efendimizin duası var celcelutiye harfleri var cifirli olarak benim ve onun adı var süleyman muhru falan var temuj tat awj azametleri var ya şemharuş ya murraha edilen niyet var anlayacağınız baya uzun varda var o an misk safran mğrekkebi elimde olmadığı için kurşun kalemle bir kağıt üstüne yapmıştım vefki bu gün 14. günümdeyim bu zikirlerimde dün tekrar sevdiğim kıza yazdım kriz geçirdi ayrılırken nasılsa yine o tepkiyi verdi bana dediğim gibi ilk defa yaptıö tüm vefk yazma kurallarına göre yaptım herşeyin eksiksiz olmasına dikkat ettim ve gözyaşımla yaptım her zikirde ağladım her namazımda ağladım elimden geleni yaptım ama bana yine seni sevmiyorum dedi uykusuna girmek için ya musavvir zikirleri falan filan birsürü var bana yardım etmek isteyen hocalarım varsa her bir adımı tek tek yazabilirim bu zikirlere ve Allaha saygımdan dolayı 21 gün devam ettirmem gerekiyormul galiba doğruöu öyleyse devam ederim benim için bi sorun yok dışarı çıkarken boynumda taşıdım yatarken yastığıma koydumbu satırları bile ağlayarak yazıyorum dostlarım ben onun helalim olmasını istedim nasibim olmasını istedim uzun ilişkşmdi evlenip yuva kurup çocuklarımın olmasını istedim haram birşey istemedim arkadaşlarım canım yanıyor yüreğim sızlıyor dönnesini istiyorum bana inanınki burda vefk ve tılsım konusunda 57. sayfaya ladar geldim fakat ne yapacağıma karar veremedim bir çoğu eksikti azimetler saatler falan filan demek istediğim şu kardeşinize Allah rızası için yardım edebilecek varmı para kabul eden hocalarım varsa onlarada tamamım yeterki dönsün şu kardeşinizin ciğeri cayır cayır yanıyor kötü bişey yapmadığım halde 57 sayfaya kadar geldim eylül hocamın konuları ve havas okulu hocamın konularını çok gördüm yani demek istediğim Allah rızası için yada para karşılığı her tğrlüsğne tamamım gğnahı benim boynumadır gözümü o kadar kararttımki hani barışmamız için mümkünse cin bile çağırmaya razıyım bana sert tepki verevelsiniz belki oyun öu diye emin olunki oyun olmadığının farkındayım o yokken ben zaten bir ölü gibiyim bu satırların herbirinin kalbimden geçerek ağlayarak yazıyorum ben gücüm kalmadı her geceRabbime yalvardım dua ettim sanırım Rabbim beni kapısından çevirdi bilmiyorum arkadaşlar ama nasık olursa olsun ateş tılsımlarıyla yada farklı şeylerle ben rabbimin kapısını yine çalacam lütfen bana vazgeçin diye akıl vermeyin burda gördüğüm her bir eksik tılsızmı tek tek denemektense sizden yardım istiyorum eylül hocam ve havas hocam tamamda istedikleri bedeli veririm lütfen bana bir ışık olun rica ediyorum değerli abi kardeş ablalarım
|
bu gbt denilen şeye sorsan ameliyat nasıl yapılıyor diye , o şey tarif etse ameliyatı yapacaksın demek ki , vefk bir ameliyattır şey in yardımıyla yapılan ameliyatta hasta ölür , seninkide öyle olmuş,
yaptıkarını okuyunca yaptığın ameliyat ne kadar yanlış sa pansumanlar ondan daha yanlış,
her şeyi aşure yapmışsın,
belkide olacak işi olmaz edip kilit vurmuşsun
şimdi o kilidi açın Diyorsun ama istediğin kişilerde sana yardım edecek durumda değiller ...