konu çok güzel hocam lakin bir kaç sorum olacak
11. Vefkin çizgilerini çizdikten sonra içini doldurmaya en küçük sayıdan başlanmalı, vefkte sayıdan başka harfler veya kelimeler varsa Ebced tablosundan değerleri bulunup hesaplanmalı ve sıra ona göre belirlenmelidir.
burda bazı kaynaklara göre sağdan sola yazılmalıdır diyor sayı yazılacaksa sadece küçükten büyüğe ilerlenmelidir diyor doğrusu nedir hocam bilgisizliğimden soruyorum affola
birde şöyle bir sorum var şuan bir vefk yaptım biraz amatörce oldu fakat hergece okuma saatlerini yaparım sorun olmaz 21 gün bittikten sonra 2. katmana geçmeyi düşünüyorum sizin dediiniz gibi hadimli vefk karşı kişinin burcu falan filan en küçük detayına gün saate kadar herşeyi hesaplayacağım eksiksiz tam üsülünde olacak mürekkebin rengine kadar ayarlayacağım müslüman cinlerden sufi yardım almak istiyorum onuda halledeceğim icazetim yok kalbimin temizliğine ve niyetimin samimiliğine ve yardım ettiğim nefes olduğum cocukların dualarına güveniyorum
internetteki misk safranları için genelde içinde alkol var diyorlar kendi yapma imkanım yok hocalarımın temin ettiği güvendiği yerler varmı oralardan sipariş vermek istiyorum yardımcı olabilecek değerli hocalarım varmı
|