Alıntı:
Horasan Nickli Üyeden Alıntı
Başka alemlere gitmek oradaki yaşantıları örmek istiyorum ruhları melekleri cinleri başka binlerce alemlerdeki farklı canlıları Allahın yarattığı 7 katı gezmek oralarda iş yapmak canlılara yapılara yardım etmek görmek istiyorum buna ne deniyor bilmiyorum tayyi mekan mı zaman mı veya başka bir şey mi yapan var mı böyle bir şey yoksa bu tarz bir gezeyim çıkayım bakayım tarzı bir yükseliş mümkün değil midir ben dünyadan çok sıkıldım hiçbir şey çekici gelmiyo farklı şeyler yaşamak istiyorum ne yapabilirim.
|
Başka alemdeki değilde, bu Dünyadaki farklı yaşantıları görmeye çalış. Belki aradığın farklı âlemler, önce bu dünyanın içinde saklıdır. Dışarıda yardıma muhtaç, harabe evlerde yaşayan yaşlı insanlar var; git onları gör, onlara yardım et. Emin ol, o hayatları görünce hem düşüncelerin değişir hem de bakış açın başka bir boyuta geçer. Hatta onları görünce yediğin yemekten utanırsın. Bir de gerçekten içten yardım etmeye başladın mı, belki asıl yükseliş de o zaman başlar. Çünkü bazen insanın aradığı başka âlemler, önce merhametten ve insanlara dokunmaktan geçer.
Ayrıca kendini yetiştir illaki nasibindeki mürşidini bulursun belkide o seni bulur Allah bilir