Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
senin icazetin kalbinden gelmez, bu uydurma bir laftır
bu ilimde icazeti mürşit verir bu kesin kuraldır değişmez,
ayrıca senin kalbinin temizliği neye göre temiz kime göre temizdir, peygamberler dışında kalbi temiz hiç bir kul yoktur, nefsi olan hiç bir varlığın kalbi temiz değildir,
açık konuşalım nikahı olmayan birine olsun yada olmasın işlem yapan birinin kalbi temiz değil , simsiyah leke içindedir,
birde işin başka boyutu var , senin kızına yada kız kardeşine biri böyle bir işlem yapsa senin düşüncenin ne olur? yapan kişinin kalbi temiz mi olur?
|
hocam yaptığım büyü değil birşey değil sürekli senin kardeşine böyle biri yapılsa diye tepki veriyorsunuz da kardeşim birine onca sene vaad verip hevesini alıp o kişinin hayatını mahvediyorsa kusura bakmayın kardeşim haklı değildir ki bunlarıda geçtim yaptığımın hangisi büyü? hangi kelimemin içinde ifrit kötü ruhani varlık geçiyor yahu ben anlamadım kime ızdırap verip zorla getirmişim zincirlere vurmuşum hocam büyü değildir bu sizde gayet iyi biliyorsunuz mürşit konusuna gelince evet haklısınız icazetim yok çünkğ tanıdığım yok almak istiyorum internette 45 bin liraya icazet satıyorlar

bu hocaların verdiği icazet sizce geçerli olurmu keşke mürşidim olsa dediğiniz gibi ama malesef yok fakat benim çok kaynağım var hocam neyin doğru yanlış olduğunu ayırt edebiliyorum ve soruyorum neyse imas hocam ben sizi çok seviyorum sizde beni seviyorsunuzdur

rica etsem şu zamanım bitmeden diğer konuma bakarmısınız