Alıntı:
yardmisteyenkul Nickli Üyeden Alıntı
hocam yaptığım büyü değil birşey değil sürekli senin kardeşine böyle biri yapılsa diye tepki veriyorsunuz da kardeşim birine onca sene vaad verip hevesini alıp o kişinin hayatını mahvediyorsa kusura bakmayın kardeşim haklı değildir ki bunlarıda geçtim yaptığımın hangisi büyü? hangi kelimemin içinde ifrit kötü ruhani varlık geçiyor yahu ben anlamadım kime ızdırap verip zorla getirmişim zincirlere vurmuşum hocam büyü değildir bu sizde gayet iyi biliyorsunuz mürşit konusuna gelince evet haklısınız icazetim yok çünkğ tanıdığım yok almak istiyorum internette 45 bin liraya icazet satıyorlar  bu hocaların verdiği icazet sizce geçerli olurmu keşke mürşidim olsa dediğiniz gibi ama malesef yok fakat benim çok kaynağım var hocam neyin doğru yanlış olduğunu ayırt edebiliyorum ve soruyorum neyse imas hocam ben sizi çok seviyorum sizde beni seviyorsunuzdur  rica etsem şu zamanım bitmeden diğer konuma bakarmısınız
|
nikahsız birine bir şey yapıyorsan haramdır, vaad verdi kandırdı diyorsan kanmasaydın aklın yok mu, insana güvenilmez, farzetki önce ilgi duydu sonra nefsi döndü vaz geçti , seni istemeyene zorla sahip mi olacaksın?
o parayla satılan icazetler icazet değil kandırmacadır yalancılıktır sahtekarlıktır,