Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
benim öğrencim yok, Bülent kısa dediğin kişi İslam dışı şirk içinde ölmüş bir adam onun vefk konusunda yazdıklarının büyük çoğunluğu yanlış ve kendi ürettiği fikirler, açık öğretim gibi internetten mesajla vefk öğrenilmez, bir hocaya tabi ol öyle öğren
|
imas hocam sizi çok iyi anlıyorum madem bülent kısa yanlıştır diyorsunuz orayı es geçiyorum zaten bi tek namaz ordan altındıyıdı başka birşeyi bülent kısadan almadımsize dediğim güneşin kitabından aldım ve diğer yanındaki kaynaklarla harmanlayıp özel bir terkip yaptım açık konuşayım murşid bulma gibi imkanım yok çünkü buralarda gerçekten mürşid yok ben internetten öğrenmek yerine kitaplardan öğrenmeye çalışıyorum fakat sizinde bahsettiğiniz gibi herşey kitaplardan öğrenilmiyor buda bir gerçek ben kitaplardan elimden gelen yerleri tertipledim ve bu şekilde topladım mürşid olmadığı için buraya attım ki siz hocalarım inceleyip bana yanlış ve eksiklerimi söyleyesiniz
ben açık açık konuşayım ben kötü bir iş yapmadığım için benim gönlüm ferah size göre yanlıştır beyahur değildir ama benim kalbim rahat kimsede gözüm yok kimsenin huzurunda rahatında gözüm yok kimsseye acı çektirme gibi bi derdimde yok benim isteğim sadece vefkteki hadim ve meleklere rica olacaktır ben rahatım açıkçası korkumda yok Rabbimin emrindekiler onlardan küçük bir istek istedim diye musallat mı olacaklar çarpacaklar mı ben o vefki besemele ile başilatıp salavat ile süslüyorum Allahın izniyle hiçkimse birşey yapamaz hiçkimseninde gücü yetmez Rabbim künfe kün yekün der ve biter ben zaten bu vefke başlamadan birsürü yardım edeceğim vefkin niyetine ya yetim cocukları hasta ailsinin maddi durumu olmayan cocuklara ben yarıdm edecem hayvan besleyecem benim içim rahat Rabbim ol derse olur YANİ GERÇEKTEN BAKIN TEK İSTEĞİM EKSİK YERLERİ SÖYLEYİP YANLIŞ BULDUĞUNUZ YERLERİ SÖYLEYİNKİ BEN DÜZELTEYİM ben zaten yapacam bu vefki sadece doğru bir şekilde olsun istiyorum hepsi bu değerli hocalarım yani bir insanın evlendiği kadın bile bazen nasibi olmayabiliyor ayrılıp başka biriyle evleniyorlar ben yapınca günahta onların hayatlarına müdahale ederken birini başka birşeye zorlarken günah değil mi siz söyleyin bana şimdi evli dahi olsalar kadere kısmete yine müdahale olmuyormu bunu geçtim ya benim vefkimde zorlama diye birşey yok vefkimin tek yapılış amacı onun kalbine ÖZLEM bırakmaktır acı yok iradeye müdahale yok hayatıyla oynama yok zorlama yok hiçbişey yok hani sizin dediğiniz gibi gerçekten günahsa ben bunun hesabını Rabbime veririm ve bana verdiği cezayada tabi olurum ben niyetimin samimiliğine inanıyorum bu konuda diyeceğim bu kadar ya değerli arkadaş abla hocalarım gerçekten yardım etmek isteyen hocalarım burdaysa hazır kıtada onları bekliyor olacağım az bir zamanım kaldı
Alıntı:
Svg Nickli Üyeden Alıntı
Sonunda ne olacağını çok merak ediyorum.
|
değerli ablam sizde iyi bilirsinizki hüküm yalnızca Rabbimindir benim hakkımda ne hayırlı derse boynum öne eğilir Rabbime tabi olurum