Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
***es sebebu kel fail***
seni istemiyorum diyen birini celb etmek için yapacağın günaha beni demi ortak edeceksin,
yaptığın vefkin her şeyi yanlış neyini düzelteyim, 4 büyük ulul azim meleği görevlendiriyorum sözü bile çok büyük zafiyet , misalen peygamberlere vahiy getiren cebrail as. ayağını görünce bayılan hz. hamza kıssasını hiç duymadın sanırım, sen o meleği bir celb kullanıyorsun!!!
sana bir tavsiye, sen vefk çizmeyi bırak daha temeden yanlışla başlıyorsun, bu sana nacizane tavsiyemdir tutarsın tutmassın sana kalmış , bundan sonra konuşmak zaman cinayetidir benim için...
|
imas hocam orda dilim dönmedi söyliyeyim zaten açıklamasınıda yaptım görevlendirmek benim ne haddime en fazla ricacı olurum diye saygım hürmetim sonsuzdur zaten asıl amacımı söyledim ricacı olacağım konu meleklerimizden sadece vefkimi ve niyetimi korunması sırasında ricacı olacağımdır 7 padişahın gücüü sadece onlar filtreler ben yapamam ben Allahtan korkarım ve o an dilim dönmediği için yanlış anlaşıldım tüm olay bu hocam zaten sizinde bildiğiniz gibi tüm vefklerde 4 büyük meleğimiz yazılır onlar olmadan olmaz siz nasıl derseniz imas hocam sizede saygım hürmetim sonsuzdur teşekkürler tavsiyeleriniz için Allah razı olsun