Alıntı:
ilimtalebesi1 Nickli Üyeden Alıntı
Selamün aleyküm kardeşlerim,geceniz hayrolsun.Benim bir sorum var sizlere.Ben kendi memleketimde bir olay sayesinde çok tanımıştım popüler olmuştum.hemşehrilerim tarafından taniniyordum yani.Ama malesef depremden kısa bir süre sonra kendi ailem başta olmak üzere bütün şehir o olayı ve beni unuttu.Geri aileme ve şehrimdeki insanlara hatırlatacak bir havas uygulaması var mı acaba ? Değerli hocalarımın yanıtlarını bekliyorum.
Not:Olayı burda site kurallarından ötürü anlatamıyorum.Ama olay hayırlı bir olaydı yani insanların kalplerine gözlerine girmiştim.Sonra herkes unuttu ama bu öyle normal bir unutma değil 1 kişi dışında herkes unuttu İmtihan olarak yani sanırım, Allah'ın eliyle.Cunku o 1 kişi hatırlıyor oda sürekli bana büyüler yapıyor (Havas ilmini iyi biliyor) zaten havas ilmi ismi dahil olmak üzere birçok temel bilgiyi ondan öğrenmiştim.Eger insanlar hatirlarsa bu zalime hesap soracaktır mutlaka ve bana başka artıları da olacaktır insanların hatırlaması ile.
Sözün özüne gelirsek Unutulan bir anıyı bir olayı tekrardan hatırlatacak olan bir havas uygulaması varmı acaba?
|
sonu şu ;depremden sonra bütün insanların hafızaları mı silindi ki bu kadar popüler bir kişiyi yada popüler olayı unuttular,
burada bir çelişki var,
ya sen bir kaç kişinin poh pohuna geldin, yada aslında olay çok az kişi tarafından biliniyor sen olayı kendi zihninde büyüttün,
soruna gelince geçmiş bir olayı hatırlatacak bir havas uygulaması yok ..