Alıntı:
Horasan Nickli Üyeden Alıntı
Becne bu bir büyü örneği olduğunu düşünüyorum çünkü baykuş derisi falan diyor ya tamamen uydurma ama eğer doğruluk payı var ise dinimizce hayvanlar üzerinde böyle bir şey yapmak çok sakıncalı olduğunu düşünüyorum peki bunu yazan kişinin gerçekten Ahmet el Buni olduğunu düşünürsek bu kadar dindar bu ilimlerin öğretildiğini kendisi söylüyor kendisine Hz.Alinin ders verdiğini söylüyor ama nasıl olabilir de Hz Ali veya daha dini kişilikler böyle uygulamaları öğretebilir ben anlamıyorum ya bu adam çok kötü niyetli birisi veya biz çok sığ düşünüyoruz lütfen beni aydınlatın hocam
|
mehmet serhan tayşi isimli bir kütüphane çalışanı 1984 yılında bakanlığın izni ile abd li ler şemsül maarif isimli bir kitabı almak için tayşinin yanına geliyorlar kendisi merak edip kitaba bakıyor fakat içine baktığında birşey anlamaz bunu bilen birini çağırır o kişi bakınca görünmezliğin sırrına kadar çoğu şeyin oldugunu görüyor içinde bunları yapacak birde anahtar bulundugunu söyler içeriği astronomi havvas büyü gibi şeyler vardır tayşi bu kitabın bazı kötü niyetli insanların eline geçmesi halinde ülkelere kötü zararlar verebileceği için bunu mit genel kurmay gibi büyük mevkilere haber verir ve ortadan kaldırılır şuanki semsul maarifler in içeriği değiştirilmiştir bu olaydan sonra butun semsul maarifler toplatılır içindeki tılsım lar bölümü değiştirilmiştir yani bu kitaplarin içi boş ama bazı tarikatlarda boyle kitapları kutuphanesine saklar yada çook eskiden basılmış kopyası varsa iş görür ama piyasadakiler sahtedir bu olayı araştırmak isteyen google a yazsın çıkar
ibni arabi bu kitabı öğreti olarak kullanmıştır fakat bu kitap hakkında alemin bütün kapılardan girip çıktım ama yinede bu kitabı tavsiye etmiyorum diyor
bu konu uzun yıllar konuşulmuştur tabii daha sonra bir devlet görevlisinin imzasıyla kitap abd ye verilmiştir youtube ta daha detaylı videosu bulunur