Alıntı:
BAKARA Nickli Üyeden Alıntı
Eyvallah kardeşim benim sağol .
Üstadında aslında bu çıkışları seni korumak için.
Yani “niye ona başına gelecekleri anlatıp vazgeçirmek yerine hata yaptığı yerleri söylüyorsun” demek istiyorlar .
İnsan bazı şeyleri yaşamadan tecrübe etmeden öğrenemez. Bu işin sonu nereye varacak bilsemde kendin yaşa gör artık ne diyeyim .
Her şey gönlünce olsun
hayırlı akşamlar kardeşim
|
üstadım imas hocamı çok severim belki o beni sevmiyordur bilmiyorum

hocalarımın her dediği laf burda benim için çok değerli ve önemlidir
hani gerçekten cidden söylüyorum vazgeçmek gibi bi amacım yok tüm forum yapma diyor zaten bana ama zaten ben bir kere yapmışım tüm üyeler toplanıp vazgeçirmeye çalışsa yinede geçmeyeceüi. çünkü kafama koydum bikere hani hertürlü yapacam vefki zaten şuan bir tane taşıyorum sizin dediğiniz gibi ya vedud esmasından yapıştım bir kaç yerde bilmediğim için yanlışlık yapmıştım kutucukları küçükten büyüğe değil sağdan sola doldurmuş cahilin hatası işe

ama bu vefkiimde rabbime sığınırak ve 4 büyük meleğimize sığınarak yaptım tehlikeli hiçbişey yok vefkte kelimeler anlamanı yitirmemiş ama kelimelerin yeri değiştiği için hatalı bir dua oldu sadece
gelelim asıl meseleye
vefkin bir dua olduğu unutulmamalıdır ve başarının sadece rabbimden geleceği de unutulmamalıdır 4 + 7 nın sırrı aslında benim emir vermek gibi bi hadsizlik yapabileceğim birşey değil ben sadece rabbime ve meleklerine sığınıp onların yüzü suyu hürmetine ricacı olacağım yoksa ben kimiki kime emir veriyorum? hadddim değil
kaynak açısından sıkıntım yok 4 + 7lik vefk olan kaynakların orjinal nühalarına erişim sağlayabiliyorum 4-5 kaynaktanda bahsettim zaten burda 7 padişahında vefkte Rabbimin zikirleri besmele-i şerifi peygamberimizin salavatı varken 4 büyük meleğimiz varken bana zarar vereceklerinide düşünmüyorum eksiklerimi orjinal nushalardan okuyup tamamlayacağım şuan psikolojik açıdan ve malzeme açısından sorunum yok herşeyim tam
fakat aklımı kurcalayan bir soru var
bu konuda istihare yapmaya ihtiyacım var
önceden çok acı çekerdim üstüme bir ağırlık otururdu kalkmazdı üstümden boğardı beni nerde olursam olayım bende şuanki bahsettiğim vefk için zikirler çekerken bir gece vakti ya Rabbi hayırlısıysa eyle değilse içimdeki bu acıyı sök al demiştim Rabbim sesimi mi duydu acaba baya bir süredir o ağırlığı hissetmiyorum ama sevgim konusunda ve özlemim konusunda şüphem yok bu istek şeytani değil nuridir gerçekten vefki yapmalımıyım sorusu aklımda çok dönüp duruyor
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sizin yanlış yapıyorsunuz demeniz üzerine kendime 10 15 günlük bir araştırma ve düşünme süresi verdim bu süre içinde bunuda düşünüyorum mürşidim olmadığı için istihareye ihtiyacım var birazda aslında
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] değerli hocam sizi çok severim istemeden bilmeden birşey yaptıysam özür dilerim sizden, yardım ettiğiniz insanlar için Allah razı olsun sizden tekrardan yardım etmeyeceğiniz en başıntan beri belirtmiştiniz ben sizi konuma etiketleyip rahatsız ettim artık etmem hocam hakkınızı helal edin kalp kırmaya üzmeye değmiyor bu dünya gerçekten, hepimiz emanetçiyiz