Alıntı:
ilimtalebesi1 Nickli Üyeden Alıntı
Bu cin geçmişte ne yaptığını ve gelecekte ne yapacağını ne yaşayacağını anlatıyor hocam ondan yazdım.Bireysel olarak gelecekte ne yaşayacağını anlatıyor öyle toplumsal olarak kiyametin ne zaman kopacağını Mehdi'nin nerde olduğunu deccalin nerde olduğunu bilmez muhtemelen böyle şeyleri sorduğun zaman çarparlar ibretlik bir hale getirirler.Ama mesela senin ne zaman öleceğini nasıl öleceğini bilirler kardeşim bu yazdıklarıma Gaybi Allah'tan başkası bilmez diyip reddedebilirsin yada kendin çağırıp şahit olabilirsin kardeşim bunlar mümin cinler yalan söylemezler süfli değiller yani.Cin süresinden bir ayet getireyim
Gaybı bilen O’dur. Gaybını, razı olduğu rasulden başkasına bildirmez.”
Burdaki rasul kelimesinden kasıt peygamber değildir.Çünkü şöyle bir ayet daha var
“Allah meleklerden ve insanlardan 'rasuller' seçer.” (Hac, 22/75)
YANİ ALLAH CC Peygamberlere,velilere,cinlerin bir kısmına geleceği bildirebilir.Gelelim nebih cinine bunlar Allah'ın veli kullaridir.Hz.Muhammed efendimizin arkasında namaz kılan cinlerdir.Mardin nusaybindir yerleri.Yalan söylemezler küçük tatlı bir cin kabilesidir.Cin süresiyle elde edilir.Bir günah islediğinde mesela sigara içtiği de seni bu güzel döverler.Ayrica bu cine sahipsin bir insanın kalbine işaret parmağını götürüp bir kelime var (onu vermicem) o kelimeyi söylediğin an karşındaki adamın göz perdesi kalkar ve bayılır
Tabi inanmamak senin elinde kardeşim ben anlattım çok istiyorsan kendin davet et şartlari basittir %80 gelirler.Kendin gör gelecekten haber veriyormu vermiyormu ? Ama dikkat et kendinle alakalı soru Sor yukarıda belirttiğim gibi Mehdi kim işte Mehdi nerde bu tarz sadece Allah'ın bilebileceği sorular sorarsan oda çok kızarlar ve yanlış anlama kardeşim erkek halinle etek giyersin ya deli olursun yada öldürürler murşidsiz girme yani bu işlere
Çok araştırdım ilk başta bende inanmıyordum Gaybi Allah'tan başkası bilmez diyordum ama baya araştırdım.
|
sen internette gördüğün karanlıkta aynayı karşına al mum yak nebih diye çağır anında gelir hikayesine mi inandın?
hangi daveti yaparsan yap, hangi cini çağırırdan çağır , ilk şart riyazattır ve azimettir, daha bunun arkadından en az 20 şartı daha tamamlamak gerekir,
senin anlattığın basit şekilde komşun mehmet beyi yemeğe çağırsan o bile gelmez, kalkıp başka alemden bir yaratılmışı çağırmak o kadar basit değil,
bu ilim hiç kolay değildir internetten okuyarakta bilgi sahibi olunmaz...