Alıntı:
Logos Nickli Üyeden Alıntı
"Öyle bir büyü yok" diye kesin konuşmuşsunuz ona binaen kesin hüküm vermeyelim dedim, uzun zaman önce bu platform dışında başka bir İnternet sitesinde işin ehli bir büyücü denk geldi, kendisininin kullandığını ve paraya ihtiyacı olmadığını söylemişti, tabi büyücü olmasından mütevellit fazla muhatap olmadım, ayrıca yabancı kaynaklı birkaç tılsım da buldum ama tabi simgeleri şifrelenmiş , kimbilir kimi görevlendiriyor. Rahmani rızk açma işlemleri Ali İmran suresi, Esmalarda Ya Gani, Ya Mugni, Ya Melik , Ya Fettah, Ya Vehhab gibi isimlerin belirli sayılarda okunması veya şahıs isminin ebcedi ile hesaplayıp vefkleri yapılıyor. Şahsen ben Ali İmran suresini, ve saydığım esmaları çok fazla okudum bir etki görmedim.
Bunlar sadece araştırdıklarım , eksikler olabilir.
|
Bu söylediğinle iddia ettiğinin arasında çok fark var ama . Kimseye muhtaç olmamak ayrıdır zengin olmak ayrıdır.
O vefklerde bizdeki altın getiren cinlerle yapılan işlemler gibi bir şeydir muhtemelen kaldı ki ben bunada inanamam zira gaybın altınını kim getirebilmiş ki başkalarıda getirebilsin. Görülmüş şey değil. Kim cesaret edebilir.
Bu hani gök yüzüne yürümek için bir çalışma vardı yada suların üzerinde yürümek için aynı ona benziyor. Ortada bir işlem var ama yapabilen kimse yok.
Neyse benim söyleyeceklerim bu kadardır.
Artık gerisi sizlere kalmış .
Ben yanlış biliyorsam hocalarımız düzeltsinler .
Bu söylediğim şeyde benim iddiam değildir.
Büyücüler kendileri söylüyor
Ayrıca bir büyücü muhabbetidir gidiyor
Hocalarımıza edepsizlik olacak Susalım en iyisi
Söyleyeceklerim bunlar
Allaha emanet ol