Alıntı:
ilimtalebesi1 Nickli Üyeden Alıntı
Hocam şöyle düşünün ilmi öğreseniz bile göz perdesi kapalı olduğu için davet mavet yapamazsınız yani yaparsinizda göremezsiniz işte bir tane yöntem var göz perdesini kaldıran bir cin var o çarparsa göz perdesi açılıyor onun dışında bilmiyorum kimi diyor çok zor kimi diyor çok kolay göz perdesini açmak kimi zikirle aciyopr kimi bilmem neyle ama kimse bilgi vermiyor yani bide göz perdesinin de sanırım dereceleri var ben şeyden korkuyorum göz perdesi ni açarım şansıma ifritle göz göze gelirim kalpten giderim valla
|
Varlığı görmek onun yapacağı hamleden haberdar olmak ve onun gücünü vs anlamak için elbette lazımdır ama davetler için göremezsen geldiğini anlamazsın demek bana saçma geliyor.
Varlığın icabetini hocaya bildirecek formüller vardır.
He bu çok risklidir o ayrı zira varlığı göremiyorsun ne yapacağını kim olduğunu ne olduğunu en azından bazı davetler için bilemiyorsun ama bu göz perdesi kesinlikle açık olmalı demek değildir.
Geldiğini anlarsın iletişime görmeden duymadanda geçersin sonra gönderirsin bu şekildede davet süreci işleyebilir.
Ama tabi bu senin benim yapabileceğimiz bir şey değildir.
Beni belki yamultamazlar ama hayatımızı karartırlar.
Bu göz perdesi olayıda ,davetlerde, hüddamcılıkta ehline mahsustur.
Bizlere Ehline bırakmak ve bu hususta sükut etmek düşer. Zira konuşmak bile bizlerin haddine değildir.
Belkide bu ilimi şuanda bilmememiz yada senin göz perdenin açılmaması senin iyiliğin içindir.
Belki başımıza çok kötü bir olay gelecektir ve Allah bizi bundan korumak istiyordur.
Bilemeyiz