Alıntı:
BAKARA Nickli Üyeden Alıntı
Besaya sormuşsun ama ufak bir not geçeyim.
Besanın bahsettiği davete gelenlerle konuşmak iletişime geçmek için yapılan bir uygulamadır.
Kendine has bir daveti yoktur her hangi bir davet için kullanılabilir. O çok meşhur ses cihazları gibi düşün bunu. Amaç aynıdır.
Fincanla yapılan iletişime geçme kontak kurma cinlerle konuşma davetini küçükken babamlar ve kuzenleri ergenlikte eğlencesine yapmışlar .
Gelen varlık kapıları çarpmış pencereleri çarpa çarpa kırmış avizeler sallanmış.
Kuzeni o ortamdaki en zayıf kişi olunca ona bulaşmış babaannem kurtarmış .
Hep anlatırlar bize.
Önemli olan davet yapmak değil gelenin kontrolü sağlamak,kendini güvenceye almak, gelenin niyetini bilmek,varlığa hükmedebilmek ve zarar görmemek.
Davet yapmak varlık çağırmak basittir , zor olan gelen varlığı zapt edebilmek ve kendine niyetin için hizmet ettirebilmektir.
Zararsız ve masum davet yoktur.
Tüm davetler sakıncalı ve zararlıdır.
En zararsız varlığıda davet etsen o zarar vermese bile önünden ardından gelenler zarar verir.
Üstada sözüm var derinlere inmeye başlıyorum en iyisi susayım.
Senin meseleye gelince senin mutlu olmanı istiyorum ama celble özelliklede senin yaptığınla gelenin geri gideceğini bildiğim için hayal kırıklığına uğramanı istemiyorum.
|
anladım hocam davet işlerine girmek gibi bir niyetim yok elimde var şemsul maarifiten ve bu piyasadaki şemsül maariften farklıdır şemsul maarif olmak üzere bir kaç kitabın orjinal nusahalarına erişimim var fakat hocam yok yeterli bilgim yok davet yapmak benim için bir intahardır sorum meraktandır benim zaten sizin gibi köklerden gelen bir ilimim yok
celp konusunda haklısını değerli hocam celb ile gelen geri gider ama benim vefkim
vefk-i seb-a bu forumda gördüğümüz tam tam hindu efendimizin celpleri gibi ağır nar yolu ile olan bir celp değildir benim vefkimin niyeti onun kalbine sevgi tohumu bırakmaktır ki vereceğim ruhani dilekçem(azimet) zaten behrettiyeden özel çalışmalar ile bulduğum bir tılsımdır interneti karıştırıp bulmadım yani ve bunu bulduktan sonrada başka kaynakların orjinal nushalarından da teyit ettim ve ben önceki konudada bahsettiğim gibi ruhani dilekçemde uyku azimeti için hatırlarsan hocam şöyle demiştim azimetin içinde bir kısımda şöyle yazar onu korkutmayın rüyasında kalbine sevgimi bırakındır böyle yapmamım amacı tamda sizin dediğiniz gibi onu köle edip getirmek değil birdaha giteyecek üzere yapılan bir celptir geldiği zamanda gökyüzünün uygun açı ve gün ve saate göre bir vefk daha yapabilirim sağlama almak için değerli hocam siz benim niyetimi biliyorsunuz amacım şer değil hayır yuva kurmaktır ama sizin dediklerinize katılıyorum ve hak veriyorum ama sizde bu aşk illetini bilirsinizki mantık evet vazgeç desede kalbin sızlaması durmuyor ben bu vefki Allah rızası ve hakkı için yapacağım ve ulvi meleğe sunacağım herşey şüphhesiz ki Allahtan gelir ben Allahtan medet umup kullarını bana yardım etmesi için vefk hazırlayan bir kimseyim sadece hiçbirşey değilim ben
birgün bile Rabbime isyan etmedim benden neden aldın diye şuanda söylüyorum Rabbimin verdiği herşey için ve her türlü nimeti için binlerce kez şükürler olsun
size ne kadar teşekkür etsem azdır belki bunu yüzlerce defa söyledim ama tekrardan söyleme gereği duydum yeriniz ayrıdır hocam herzaman siz bana eğer o an yapma deseydiniz hiçbişey değişmeyecekti gene yapacaktım

ama siz Allah rızası için bana neden yanlış olduğunu söylediniz gene yağacağım ve hazırlıklarım bitti haftalardır araştırıyordum araştırmam tamamlandı ve sadece günümün gelmesini bekliyorum şuanda heycanlıyım korkmuyorum sabırsızlıkla bekliyorum

Rabbim ol der ve olur Allahın Rahmeti ve Bereketi hepimizin üzerine olsun
kalbi sızlayan ve yılların hakkı için kalbi sızlayan hiçkimseyim