Alıntı:
ilimtalebesi1 Nickli Üyeden Alıntı
Bu sene kpssye hazırlanıyorum ama tarihten hiçbişi yapamıyorum konuyu okuduğumda yaklaşık 2 dk sonra unutuyorum muhtemelen iyi puan alıp atanamayacagim.Sigortali bir iş bulup çalışmayı düşünüyorum artık ne yapacağımı bilmiyorum sizin görüşleriniz nelerdir ?
|
herkesin çalışma ve anlama biçimi farklıdır bazıları okuyarak anlar bazıları dinleyerek anlar bazıları yazarakta anlar belkide sözel zekan kötüdür ama sayısal zekan iyidir
yaşın ne bilmiyorum ama beyin bir yaştan sonra köreliyor ama bu demek değildirki hiç anlamayacaksın sadece biraz daha çaba vermen ferekiyor bakaranın dediklerini yapabilirsin
ama bunları yapıp yerinde oturmaman gerekiyor seninde birşeyler peşinde koşman gerekiyor
sana tavsiyem
ilk başta nasıl çalışacağını hangi dersin hangi yöntemle kafana oturacağına emin olmalısın ona göre çalışmalısın çalışırken dolu bir kafa isteksizlikle değil öğrenmeye aç çok istekli değilsen bile istekli olman gerekiyor onun dışında bakaranın dediği okumaları yaparsan sen belki faydasını hemen farketmezsin ama emin olki zamanla her işide yardımcı olur