Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
bu kadar anlatımla ancak tahmin yapılabilir, cinler çarpmış olabilir bakcan görcen zaten,
varlık vercem, bu ilmi miras bırakcam diyen dedeyi hatırlamadım da, bu kişi iranlı ise çok dikkatli olmak gerekir iranda bu ilmin içinde olup çok farklı insanlar var...
|
bu kişi iranlı fakat fas ırak mısır suudi arabistan oralarda bu ilmin üstadlarından eğitimler almış aynı zamanda bu dedikleri havasın tüm alanları ile uğraşıyordu gerçi hala uğraşıyor ama çok nadir eskisi kadar bakmıyor yaşlılıktan dolayı bu arkadaşım dedğim kıza baktı düzeltti bir daha bakım vs yapma tövbe et uğraşma bu işler ile allaha kulluk yapacağına şeytana ine cine kul olmuşsun dedi sapa sağlam kız şuan karin mi ne varmış onuda rayına soktum dedi cin dediğin nedir diyor ilmi bilen için cin olmadan da o kadar tesirli şeyler var ki yapılabilecek bu işte en tehlikelisi ilmi bilen birisi cin göndermeden yaptığı çalışmalar eğer ehli ise boyutlar arası mum vs yakarsa ister onu çıkarır isterse yerin dibine sokar ananı ağlatır dedi o arkadaşa sizin burdaki genel olarak cinciler yaptıkları tırı vırı büyüleri öyle işlemler var ki özellikle afrika rusya ırak tarafında allahın laneti onların üzerinde olsun ölmek istersin ölemezsin etini kemiğinden koparır senin çok şükür ilmi aldığım tüm hocalarım batıni havas ile uğraşıyordu sana yaptığım vefk boynuna astığım kurşun gibi normalde senin gibilere yarım etmiyorum dedi daha çok bu ilimle uğraşmış darbe almış havas metafizik ile uğraşanları kurtarıyorum ben bazı insanlar bileğini çekiç gibi sanar hüddamım var inim cinim var der balyoz gibi sana kendini ama işin ehli bir vurunca kıblesini şaşırır dedi bu ülkede işi bilen hocalar var batıni olarak uğraşan ama çok çok nadir onlarda onlara ulaşmak mesele bu ilim çok tehlikeli hafife alınacak bir ilim değil insanı arşa çıkarır ama kibir haset vb şeyler olunca yerin dibine çok sert vurur dedi nasihatlar etti dinleyip dinlememesi ona kaldı dedi banada kıza 4 5 hoca getirmişler onlarda yardımcılarını kaybetmişler aynı gün hem kıza hemde onlara ulaşıp kurtardı ilmi bilmeden bu ilme girmek çok tehlikeli dedi cin hüddam alan hoca sanıyor kendini onlarda

tövbe etmişler ilme girmicekler bir daha koruma altına aldı her birisini bu kadar anlatayım yatcam zaten işten geldim size iyi forumlar