Alıntı:
geylani28 Nickli Üyeden Alıntı
selam un aleyküm arkadaşlar başında besmele çekmeden 32 defa okuyoruz hiçbir şekilde besmele çekmiyoruz etkisini çabuk görüceksiniz her türlü müşkül için okunabilir sıkıntınız neyse ona niyet ederek okuyun allah kabul etsin
|
Allah razı olsun.
Dünya telaşından uzun süredir foruma girmiyordum.
Dünya derdi biter mi, ama bu defa çoklu çapraz ataklarla geliyor.
Rabbü Teala inşallah niyetimi duamı kabul edip beni bu derdimden kurtarır.
Çok bunaldım. Yaşanan her şerde hayır bulmaya çalışıyorum ama bu defaki yaşadıklarıma bakınca gördüğüm yegane şey ezâ. O kadar ağir şeyler yaşıyorum ki, içinde bulunduğum hal beni günden güne içten içe yeyip yaşlandırıyor. Eskiden her duam kabul olur her nyetim gerçekleşirdi. Şimdi sanki lanetlenmiş gibi, büyük bir yokluk içine düştüm.
Kimseyi kınamadım ki bu hale düşeyim. Bunları neden yaşatıldığıma akıl sır erdiremiyorum. Beşeriz şaşarız, benim de herkes gibi hatalarım günahlarım var. Azmadım azırmadım hiç bir zaman ama keyfi yaşadığım oldu. Nice ilim ehli kimseler var, bu dünyada azap çeliyor, nice azgınlar liyakatsizler var, bolluk içinde yaşıyor. Savaşlarda masumlar ölüyor. Gaddarlar cirit atıyor. İyiliğin kazandığı, duaların karşılık bulduğu, emellerin bahşedildiği gün nerede... Bu yaşadığım hayat değil, gün saymak. Yazık günah gençliğime. Rabbü Teala bunu bir insana neden reva görür. Çok yorgunum