Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
onların boyutu ayrı bizimle aynı boyutta değiller,tabi bu her zaman geçerli değil insana zarar vermek için bizim boyutumuzda gezenlerde azımsanmayacak kadar çoklar,
,
manevi perdelerden kastın nedir bilmiyorum ama, bu tür okumalarda herbley açılabilir, manevi perdesi açılanların zaten her türlü perdesi kalkmıştır, öyle şubu isterim bunu istemem diye tercih olmaz...
|
Saolun hocam çok faydası oldu bana söylediklerinizin bir yerde salatül fatih 100 okuyanın manevi perdeleri kalkar başka yerlerdede kalp gözü açılır gibi şeyler yazıyorduda bende bilmiyorum manevi perdelerden kasıt nedir. Ben eskiden Allah zikrini çok çekiyordum sayısız sadece Allah rızası için yatakta yatıyordum sadece gözlerim kapalıydı ev zemin kat odamın penceresi direk sokağa bakıyordu çok büyük bir kanat çırpma sesi duydum pencerinin önünde sokaktan sonra bende korku başladı zikirleri bıraktım dediğiniz gibi tercih dışı şeyler açılıyor.
Birde mesela şunu oku rızkın bollaşacak gibi bir zikirde niyet etmek şartmıdır? Yani daha önceden adedi faydası belirlenmiş okumalarda niyet şart mıdır?