Alıntı:
perfectus Nickli Üyeden Alıntı
Aleyküm selam, koruma konusunu bilmiyorum ama ne şekilde doğmuş olursa olsun, hiçbir şeyde suçu günahı olmayan birinin anne babasının günahından dolayı böyle şeyler yaşayacağını sanmam. zaten dinimizde atanın günahını taşıma vs yok, herkes kendisinden mesul. ama belki bu kişi kendi durumunu biliyorsa psikolojik olarak çoğu insanın başına gelen şeyleri bu şekilde değerlendiriyor olabilir. tavsiyem kendisinin de normal bir insan olduğunu fark edip hayatın biraz da böyle inişli çıkışlı olduğunu kabul etmesi. benim tanıdığım bir sürü kişi var dönem dönem çok zorluk aksilik yaşamış, kaldı ki bende 2018-2024 yılları arasında zaman zaman dibi gördüm. bu da olmaz artık dediğim ne varsa yaşadım. terslik şansızlık, kötü niyetlli insanlar ne varsa döndü döndü başıma geldi. bu dönem bende afalladım ve dışsal bir neden aradım ama baktım ki insanlar zaman zaman böyle şeyler yaşıyor.
|
Kardeşim şimdi iyisinizdir inşallah..şimdi size şöyle söyleyeyim korunma büyü vs ile zinadan olma çocuğun hayatındaki sanssizlari buna baglamadim mesele bu değil ..soruları peşpeşe sordum diye yalns anlaşılma oldu galiba ...zinadan olan çocuğun da şuanda 45 yaşında adam kendisi hayatındaki olumsuz herşeyi ben öncelikle Rabbimin imtihanina bagliyorum doğru yolu bulması için Allah'a yakınlaşmasıni umud ediyorum..bu konuyu sadece dinimiz ne diyor diye merak etmiştim ve anladım da cevabını buldum yani haklısınız yani cvp verdiginiz için çok teşekkür ederim